Один з курортних островів буде недоступний для туристів до кінця року

16:16, 24 августа 2020
Через збільшення кількості інфікувань COVID-19 курортний сезон для іноземців відтермінували.
Один з курортних островів буде недоступний для туристів до кінця року
Следите за самыми актуальными новостями в наших группах в Facebook и Telegram.

Відомий курортний Індонезійський острів залишиться закритим для іноземних туристів до кінця 2020 року. Тамтешня влада відклала план з відкриття кордонів з 11 вересня у зв’язку з поширенням коронавірусу. Таку заяву зробив губернатор Балі Ваян Костерповідомляє Bloomberg.

«Уряд Індонезії не зможе відкрити свої двері для іноземних мандрівників до кінця цього року, тому що ми все ще залишаємося червоною зоною. Ситуація, яка склалася, несприятлива для приїзду іноземних туристів в Індонезію, у тому числі й на Балі, наші курорти відкриті лише для внутрішніх мандрівників», – йдеться в повідомленні.

До слова, щодня в місцевий аеропорт Балі прибувають приблизно 2500 осіб, для порівняння, минулого року його відвідали понад 6 млн іноземних туристів.

Нагадуємо, з червня рівень інфікування на Балі знову підскочив – робітники-мігранти повернулися додому і стали частіше проходити тестування. Станом на 23 серпня на острові 4513 підтверджених випадків захворювання і 52 смерті. У цілому, в Індонезії зареєстровано понад 150 000 підтверджених випадків захворювання, 6680 смертей.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що одна з авіакомпаній уведе обов'язкову плату за реєстрацію на рейси. Також ми розповідали, що в Україні скасували авіарейси до 12 міст Європи.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Ростислав Шурма объяснил, отменят ли в Украине оборот наличных денег и что для этого нужно
Ростислав Шурма объяснил, отменят ли в Украине оборот наличных денег и что для этого нужно