Найдоступніші автомобілі в Україні

16:16, 3 июня 2019
Який автомобіль можна купити дешевше за iPhone.
Найдоступніші автомобілі в Україні
Следите за самыми актуальными новостями в наших группах в Facebook и Telegram.

До 22 серпня законні автомобілі на єврономерах, так що у нас є цікавий список доступних транспортних засобів.

Автомобілів «на бляхах», які коштують близько 1500 доларів, продається чимало. Звичайно, їх технічний стан далеко не найкращий, але на 3 місяці точно вистачить.

Renault Kangoo. Надійний і недорогий Renault Kangoo першого покоління досі користується хорошим попитом на вторинному ринку. Авто з європейською пропискою продаються зараз за ціною від 1000 до 3000 доларів.

Mazda6 першого покоління не так часто зустрічається на наших дорогах. Можливо, виною тому недостатня популярність японців у європейських країнах. За Mazda6 «на бляхах» в Україні просять 1500 до 4500 доларів. Однак навіть у такого легендарного автомобіля є свої недоліки: кузов найчастіше дуже швидко іржавіє, так що при покупці на це варто звернути увагу.

Audi A6. Напевне, найпопулярніший автомобіль «на бялхах»  Audi A6 покоління С5. В Україні його можна купити за 1500–3500 доларів. Хороший середнячок, який зможе проходити ще довгі роки. та й деталі не такі вже й дорогі.

Opel Vectra B. В Україні пропозицій з продажу авто цієї моделі на європейській реєстрації набагато більше, ніж на реєстрації українській. Ціни  від 1200 до 2500 доларів. Однак автомобіль має ті ж недоліки, як і шоста Мазда.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» писала, чим загрожує їзда в спеку на зимовій гумі. Зимові шини не розраховані на їзду при високих плюсових температурах.

Також ми писали про те, що Кабмін відкрив доступ до даних щодо реєстрації авто.

Ростислав Шурма объяснил, отменят ли в Украине оборот наличных денег и что для этого нужно
Ростислав Шурма объяснил, отменят ли в Украине оборот наличных денег и что для этого нужно
Главное за день
Сегодня день рождения празднуют
  • Світлана Хома
    Світлана Хома
    суддя Господарського суду Тернопільської області