Поранив таксиста та вбив військового: суд виніс справедливий вирок зловмиснику

16:25, 27 мая 2019
Ухвалено рішення про довічне позбавлення волі.
Поранив таксиста та вбив військового: суд виніс справедливий вирок зловмиснику
Следите за самыми актуальными новостями в наших группах в Facebook и Telegram.

За участі столичної прокуратури в апеляційному порядку залишено в силі вирок у вигляді довічного позбавлення волі 28-річному чоловіку, який з метою пограбування здійснив замах на життя водія таксі, а потім вбив випадкового перехожого.

Тяжкі злочини були скоєні 25 квітня 2016 року в Дарницькому районі столиці. Зловмисник завдав ножового поранення в шию водію таксі, який його підвозив, після чого, схопивши мобільний телефон потерпілого, втік. Вже через 20 хвилин він напав на 43-річного військовослужбовця, якого випадково зустрів, тікаючи з місця скоєння попереднього злочину. Зловмисник наніс офіцеру несумісні з життям ножові поранення.

За результатами проведення негласних слідчих (розшукових) дій підозрюваного вдалося встановити та затримати. Рішенням Дарницького районного суду Києва зловмисника засуджено до довічного позбавлення волі з конфіскацією всього майна, що є його особистою власністю.

Не погоджуючись із прийнятим рішенням, захисник обвинуваченого та обвинувачений подали апеляційні скарги. Ухвалою Київського апеляційного суду апеляційні скарги захисника та обвинуваченого щодо зміни та обрання виду покарання, не пов’язаного з довічним позбавленням волі, залишено без задоволення.

Вбивця відбуватиме покарання у вигляді довічного позбавлення волі з конфіскацією всього майна, яке є його особистою власністю.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що за вбивство подружжя підприємців на Вінниччині зловмиснику загрожує довічне позбавлення волі.

Ростислав Шурма объяснил, отменят ли в Украине оборот наличных денег и что для этого нужно
Ростислав Шурма объяснил, отменят ли в Украине оборот наличных денег и что для этого нужно
Главное за день
Сегодня день рождения празднуют
  • Світлана Хома
    Світлана Хома
    суддя Господарського суду Тернопільської області