Довічне ув’язнення за повторне вбивство: у Кривому Розі суд виніс вирок зловмиснику

12:26, 26 октября 2018
Чоловік вбивав двічі — у 1999 та 2016 році. В обох випадках він наніс жертві удари молотком по голові.
Довічне ув’язнення за повторне вбивство: у Кривому Розі суд виніс вирок зловмиснику
Следите за самыми актуальными новостями в наших группах в Facebook и Telegram.

У Кривому Розі Жовтневий районний суд 24 жовтня визнав місцевого жителя винним у вчиненні повторного умисного вбивства (кримінальне правопорушення, передбачене п.13 ч.2 ст. 115 КК України) та крадіжці (ч.1 ст.185 КК України). Про це повідомляє прес-служба суду.

Слідство встановило, що у 1999 році цього громадянина було засуджено за умисне вбивство жінки, котру зловмисник ударив молотком по голові. Відбувши 12-річне покарання позбавлення волі, він вийшов на свободу.

Наприкінці грудня 2016 року чоловік знову вбив молотком одну з мешканок міста. Між жертвою та вбивцею виник конфлікт, у результаті якого він близько 8 разів вдарив жінку молотком по голові та обікрав її. Від отриманих травм потерпіла померла на місці.

Обвинувачений свою вину не визнавав, стверджуючи, що лише 3 рази вдарив жінку молотком по голові та залишив її у квартирі живою. Однак органи досудового слідства повністю довели вину злочинця у скоєнні умисного вбивства та крадіжці майна.

Колегією суддів Жовтневого районного суду обвинувачуваному призначено покарання у вигляді довічного позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що на Прикарпатті 55-річний чоловік вдарив ножем в шию 82-річну матір, тому що та відмовилася дати гроші на алкоголь. Від отриманих поранень, жінка померла на місці. Зловмисника затримали. Йому оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) КК.

Крім того, ми писали, що у занедбаному підвалі на вул. Суднобудівної м.Одеси виявлено тіло невідомої жінки. Руки жінки були пов'язані, на тілі присутні незначні подряпини. Пошкоджень, які б свідчили про насильницьку смерть потерпілої, виявлено не було.

Також нам стало відомо, що на території кладовища села Троїцького Біляївського району виявили труп літнього чоловіка з ознаками насильницької смерті. Загиблим виявився 72-річний колишній вчитель математики, який проживав в тому ж районі. На його грудях і шиї правоохоронці зафіксували безліч колото-різаних ран.

Ростислав Шурма объяснил, отменят ли в Украине оборот наличных денег и что для этого нужно
Ростислав Шурма объяснил, отменят ли в Украине оборот наличных денег и что для этого нужно
Главное за день