Трагедія у Вінниці: заступник головного «копа» на переході «зніс» дівчину

03:00, 4 декабря 2018
За словами очевидців, перед переходом патрульне авто не сповільнилось, а, навпаки, прискорилось.
Трагедія у Вінниці: заступник головного «копа» на переході «зніс» дівчину
Следите за самыми актуальными новостями в наших группах в Facebook и Telegram.

У обласному центрі патрульне авто збило 16-літню дівчину, яка переходила проїжджу частину по «зебрі». Замість пригальмувати перед пішохідним переходом, «коп», навпаки, прискорився. Повідомляє ТСН.

У Вінниці поліцейський на службовому автомобілі збив пішохода, а саме дівчину 16 років, просто на «зебрі». Після зіткнення потерпіла змога підвестися самотужки, далі «швидка» доправила неповнолітню до лікарні, де в неї діагностували струс мозку та забої.

ДТП сталася серед білого дня на очах у багатьох свідків – неподалік тролейбусна зупинка, де люди саме очікували громадського транспорту. За словами очевидців, патрульне авто рухалося на середній швидкості, утім, перед пішохідним переходом не сповільнилося, а, навпаки, прискорилося.

За кермом легковика був заступник начальника місцевої патрульної поліції. Чоловік запевняє: щойно помітив юнку на дорозі, натиснув на гальма:

«Я ж не можу в даних погодних умовах там зупинитися, в тому місці, де її побачив, – каже винуватець ДТП Віталій Ященко, заступник керівника патрульної поліції Вінниці. – Так, я вдався до екстреного гаьмування, але все одно зіткнення уникнути не вдалося».

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що прокуратура повідомила про підозру водію, який збив дитину та втік з місця ДТП. 24-річний уродженець Запорізької області у Києві на пішохідному переході скоїв наїзд на 12-річну дівчинку, після чого втік з місця ДТП та залишив дитину без допомоги.

Також ми повідомляли про ДТП на трасі Київ — Ковель — Ягодин неподалік селища Клесів. Зіткнулися два легковики та один вантажний лісовоз. У результаті потрійної ДТП загинули двоє людей. 

Ще раніше стало відомо, що у Херсоні сталася ДТП із постраждалими. 31-річний водій вантажного мікроавтобуса не врахував дорожньої ситуації та не обрав безпечної швидкості руху, в результаті чого не впорався з керуванням, виїхав на тротуар та здійснив наїзд на стіну багатоквартирного будинку.

 
Ростислав Шурма объяснил, отменят ли в Украине оборот наличных денег и что для этого нужно
Ростислав Шурма объяснил, отменят ли в Украине оборот наличных денег и что для этого нужно
Главное за день
Сегодня день рождения празднуют
  • Світлана Хома
    Світлана Хома
    суддя Господарського суду Тернопільської області