Брав гроші з підлеглих: СБУ затримала зухвалого чиновника

16:24, 4 января 2019
Зараз тривають слідчі дії.
Брав гроші з підлеглих: СБУ затримала зухвалого чиновника
Следите за самыми актуальными новостями в наших группах в Facebook и Telegram.

Співробітники СБУ затримали на хабарі голову однієї з районних державних адміністрацій Львівської області, передає прес-служба СБ України.

Оперативникам спецслужби вдалося встановити, що посадовець вимагав від свого підлеглого двадцять одну тисячу гривень. За вказану суму чиновник обіцяв не створювати штучних перешкод у службовій діяльності та преміюванні підлеглого.

Правоохоронці затримали зловмисника на робочому місці після одержання всієї суми неправомірної вигоди.

Вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру в скоєнні злочину та обрання міри запобіжного заходу. У межах відкритого кримінального провадження за ч. 3 ст. 368 КК України тривають слідчі дії.  

 

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що у Житомирській області на хабарі погорів заступник керівника однієї з місцевих прокуратур. Прокурор вимагав 2 тисячі доларів від адвоката обвинуваченого.  

Крім того, ми писали, що в Одесі на хабарі викрила чиновника Одеської обласного військового комісаріату. Зловмисника затримали в робочому кабінеті під час отримання чергового хабара в розмірі трьох тисяч американських доларів.

Додамо, слідчий суддя Вінницького міського суду Вінницької області розглянув клопотання про застосування запобіжного заходу щодо високопосадовця з міста Козятина Вінницької області, який підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 191, частиною 3 статті 368 КК України — прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою.

Ростислав Шурма объяснил, отменят ли в Украине оборот наличных денег и что для этого нужно
Ростислав Шурма объяснил, отменят ли в Украине оборот наличных денег и что для этого нужно
Главное за день