Киянка продавала дівчат в рабство

12:45, 28 февраля 2019
Зловмисниця переправляла дівчат до Туреччини.
Киянка продавала дівчат в рабство
Следите за самыми актуальными новостями в наших группах в Facebook и Telegram.

33-річна зловмисниця обманом вербувала дівчат з метою їх переміщення через державний кордон до Туреччини у сексуальне рабство. Про це інформує прокуратура Києва.

Як зазначається, у вересні минулого року киянка обманним шляхом завербувала та відправила до Туреччини начебто для надання ескорт-послуг 23-річну дівчину, яка мала серйозні проблеми зі здоров’ям. Там її зустріли невідомі особи, примусово завезли до квартири, відібрали документи та повідомили, що вона там знаходиться з метою надання сексуальних послуг.

«Дізнавшись про це, потерпіла вимагала відпустити її, однак невстановлений чоловік, матеріали стосовно якого виділені в окреме провадження, почав застосовувати відносно неї насильство та шантаж. В результаті цього потерпіла протягом 15 днів за його наказами була змушена надавати сексуальні послуги», — додається у повідомленні.

Як зазначено, дівчина, повернувшись до України, звернулася до правоохоронних органів.

У жовтні 2018 року вербувальницю затримали у Києві при спробі відправити 5 дівчат до Туреччини під виглядом надання ескорт-послуг.

На даний час обвинувальний акт відносно зловмисниці за ч. 2 ст. 149 КК України скеровано до Солом’янського районного суду Києва для розгляду по суті. За вчинене жінці загрожує від 5 до 12 років позбавлення волі.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» писала, що в Одесі затримали чоловіка, який пропонував українкам роботу в борделях Греції.

Також ми повідомляли, що на Волині затримали чоловіків, які займалися вербуванням та переправкою українок для сексуальної експлуатації у Німеччину.

До того ж, ми писали, що протягом цілого місяця жінка використовувала свою маленьку дочку для жебракування в Дніпровському районі Запоріжжя.

Ростислав Шурма объяснил, отменят ли в Украине оборот наличных денег и что для этого нужно
Ростислав Шурма объяснил, отменят ли в Украине оборот наличных денег и что для этого нужно
Главное за день