Трагедія на Житомирщині: батьки спалили у печі власну 5-річну доньку

06:45, 29 мая 2019
Чоловік спалив тіло дівчинки у печі, а кістки виніс на вулицю.
Трагедія на Житомирщині: батьки спалили у печі власну 5-річну доньку
Следите за самыми актуальными новостями в наших группах в Facebook и Telegram.

В одному з сіл на Житомирщині батьки вбили свою маленьку доньку, яку відвоювали у прийомних батьків. Потім вони спалили її. Про це повідомив начальник ГУНП у Житомирській області В'ячеслав Печененко на своїй сторінці у Facebook. За його словами, рідних батьків дівчинки вже позбавляли батьківських прав, але завдяки активістам дитину повернули в сім'ю. «Цинічності й жаху в цій ситуації додає той факт, що тіло мертвої дитини ці нелюди спалили в печі, а залишки винесли. Принаймні, такі свідчення ми поки перевіряємо. Зараз обоє під вартою», — додав він.

Начальник поліції пояснив, що рідні батьки дівчинки намагалися приховати її зникнення. Вони переодягли свого сина в речі доньки, але місцеві жителі викрили злочинців. «Найстрашніше у цій ситуації те, що дівчинка приблизно рік тому зусиллями горе-активістів (які на кожному перехресті кричать про знущання над дітьми у будинках сімейного типу) була вилучена з прийомної родини (де про неї піклувалися і займалися її вихованням та оздоровленням) і повернута біологічним батькам (які через пристрасть до алкоголю вже позбавлені батьківських прав щодо двох інших дітей). Поки прийомні батьки намагалися через вищі судові інстанції оскаржити рішення місцевих судів і повернути дитину, Даринка безслідно зникла», — розповів Печененко.

Тепер поліція розслідує вбивство дитини.

Перший заступник голови Національної поліції України В'ячеслав Аброськін на своїй сторінці у Facebook додав, що вбив 5-річну дівчинку співмешканець її мами. «Мати дитини повідомила, що ще у серпні 2018 року(!) її співмешканець під час сварки штовхнув дитину, яка впала та вдарилися головою. Малеча втратила свідомість. Після невдалих спроб штучного дихання дитині співмешканець жінки, розпаливши вогонь у печі будинку, спалив тіло дівчинки, а кістки виніс на вулицю», — повідомив він.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що на Хмельниччині у селі Пліщин на подвір’ї одного з будинків сталося жахливе вбивство: 33-річний чоловік вилами вбив свою 75-річну бабусю

Крім того, уродженець села Клюси Сновського району Чернігівської області задушив свого сина та закопав за хатою.

Ростислав Шурма объяснил, отменят ли в Украине оборот наличных денег и что для этого нужно
Ростислав Шурма объяснил, отменят ли в Украине оборот наличных денег и что для этого нужно
Главное за день
Сегодня день рождения празднуют
  • Світлана Хома
    Світлана Хома
    суддя Господарського суду Тернопільської області