На Харківщині чоловік вбив рідного сина, а потім застрелився

20:03, 2 июня 2019
Після скоєння злочину чоловік пішов до кімнати та застрелився з обрізу.
На Харківщині чоловік вбив рідного сина, а потім застрелився
Следите за самыми актуальными новостями в наших группах в Facebook и Telegram.

У Харківській області 61-річний чоловік застрелив свого рідного сина, а потім скоїв самогубство. Про це повідомив відділ комунікації ГУНП.

Трагедія сталась близько 15:00 в неділю, 2 червня.  До поліції звернулася місцева жителька. Вона повідомила, що почула постріли в одному з приватних домоволодінь у місті Чугуїв.

Поліцейські встановили, що 61-річний чоловік здійснив постріл із гладкоствольної рушниці у голову своєму 36-річному сину. Після скоєння злочину чоловік пішов до кімнати та застрелився з обрізу. За попередньою інформацією, зловмисник був у стані алкогольного сп’яніння.

Слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) та ч.1 ст. 115 (умисне вбивство) з приміткою "самогубство" КК України. Поліцейські з'ясовують усі обставини трагедії.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що у Коломиї адвокат застрелив дружину з обрізу й застрелився сам.

Також в Комунарському районі Запоріжжя чоловік наніс смертельні тілесні ушкодження дружині, після чого скоїв самогубство. Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

 

Ростислав Шурма объяснил, отменят ли в Украине оборот наличных денег и что для этого нужно
Ростислав Шурма объяснил, отменят ли в Украине оборот наличных денег и что для этого нужно
Главное за день