Жахлива ДТП із маршрутками під Києвом: спливли нові подробиці

23:25, 30 июня 2019
У аварії постраждали 26 пасажирів.
Жахлива ДТП із маршрутками під Києвом: спливли нові подробиці
Следите за самыми актуальными новостями в наших группах в Facebook и Telegram.

Нещодавно ДТП з двома автобусами і легковиком трапилася у Боярці Київської області. У аварії постраждали 26 осіб. Про це повідомляє obozrevatel.com.

Надія Сагайдачна – одна з тих, хто був у злощасному мікроавтобусі Mercedes Sprinter маршруту №742. Жінка згадує, як під час зіткнення пролетіла салоном і вдарилася об торпеду, отримавши відкритий перелом ноги, струс головного мозку й численні садна.

Перебуваючи в стані шоку, Надія в перші секунди навіть допомагала вибратися з салону одній літній пасажирці, поки сама врешті не знесилилася.

"Нині я на лікарняному. Досі слідчий зі мною не зв'язувався. Також не було дзвінків від страхової та перевізників", – розповіла жінка.

У подібній ситуації опинилася й інша постраждала – Наталія Толстая. "Суди тривають, але з поліції ніхто не телефонував. Схоже, все йде до того, щоб зам'яти ДТП".

Тетяна повідомила, що сама їздила до слідчого. "Зараз збираємо документи. Потрібно зібрати усіх постраждалих, щоб вони заявили про себе в правоохоронні органи і страхову" – відмітила вона.

Також Наталія розповіла про халатність медиків, із якою їй довелося зіткнутися після аварії.

"Дуже погано в Боярці з лікарями. В моїй виписці не були зазначені всі отримані травми, а коли я сказала про це медикам, ще й відмовилися дописати. Також мене вчасно не направили до Київської обласної лікарні, через що довелося надалі пережити болісну операцію", – розповіла вона.

В аварії Наталія отримала струс мозку, перелом носа, рвані рани та забої.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла про ДТП із загиблими під Запоріжжям.

Ростислав Шурма объяснил, отменят ли в Украине оборот наличных денег и что для этого нужно
Ростислав Шурма объяснил, отменят ли в Украине оборот наличных денег и что для этого нужно
Сегодня день рождения празднуют
  • Світлана Хома
    Світлана Хома
    суддя Господарського суду Тернопільської області