ЦВК назвала головну проблему на парламентських виборах

12:36, 21 июля 2019
На багатьох виборчих дільницях були зіпсовані бюлетені.
ЦВК назвала головну проблему на парламентських виборах
Следите за самыми актуальными новостями в наших группах в Facebook и Telegram.

Основною проблемою на виборчих дільницях є проставлення штампу «вибув» у бюлетені. Про це заявила голова Центрвиборчкому Тетяна Сліпачук.

«Там, де в бюлетені є особи щодо яких або скасована реєстрація чи знялись з балатування вже після того, як бюлетені вже були підтверджені до друку», - заявила Сліпачук.

За її словами, на багатьох виборчих дільницях були зіпсовані бюлетені через те, що штамп «вибув» був проставлений неправильно.

«27 одномандатний округ, виборча дільниця № 121184. Відкриття цієї дільниці пізніше 8 години ранку пов’язано з тим, ми додатково видруковували бюлетені, оскільки при штампуванні штампу «вибув» бюлетені були зіпсовані. Штамп був поставлений з помилкою», - додала вона.

Зазначається, що така ситуація була і на одномандатному виборчому окрузі 32. Там також були бюлетені додатково виготовлені і доставлені. Затримка була пов’язана з необхідністю проставити штамп «вибув».

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» веде текстову трансляцію виборів до Верховної Ради України

До того ж стало відомо, що на Донеччині зафіксували першу спробу фальсифікації. На одній із дільниць Бахмута Донецької області члени комісії підписали незаповнені бланки протоколів з підсумками результатів голосування на виборах до парламенту.

Крім того, ми писали,як проголосувати на виборах і не порушити закон

Ростислав Шурма объяснил, отменят ли в Украине оборот наличных денег и что для этого нужно
Ростислав Шурма объяснил, отменят ли в Украине оборот наличных денег и что для этого нужно
Сегодня день рождения празднуют
  • Світлана Хома
    Світлана Хома
    суддя Господарського суду Тернопільської області