Засідання Кабінету міністрів України: онлайн-трансляція

11:36, 24 июля 2019
Уряд планує змінити порядок формування оборонного замовлення.
Засідання Кабінету міністрів України: онлайн-трансляція
Следите за самыми актуальными новостями в наших группах в Facebook и Telegram.

У середу, 24 липня, під головуванням прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана проходить чергове засідання Кабінету міністрів України. Про це йдеться на сайті уряду.

Згідно з порядком денним, уряд планує ухвалити проект постанови "Про внесення змін до Порядку планування, формування, розміщення та коригування державного оборонного замовлення, а також здійснення контролю за його виконанням".

Окрім того, Кабмін збирається ухвалити проект постанови "Про визначення державної установи "Професійні закупівлі" централізованою закупівельною організацією", нормативний акт щодо плану організації виконання указу Президента "Про невідкладні заходи щодо подолання наслідків надзвичайної, ситуації природного характеру на окремих територіях Закарпатської області", а також ухвалити план організації заходів покращення доступу до мобільного інтернету.

Також уряд планує змінити склад комісії з проведення конкурсу на зайняття посад директора Державного бюро розслідувань, його заступників, директорів територіальних органів та керівників підрозділів центрального апарату Державного бюро розслідувань.

Окрім цього, у порядку денному стоїть низка нормативних актів щодо угод із деякими країнами Перської затоки.

Нагадаємо, що «Судово-юридична газета» повідомляла про те, що Кабмін оновлює державні норми стосовно утримання підсудних у залах засідань.

Крім того, для отримання дозволу на будівництво приватного будинку Кабмін розробив спрощену процедуру оформлення необхідних документів та декларативний принцип отримання права на забудову.

 

Ростислав Шурма объяснил, отменят ли в Украине оборот наличных денег и что для этого нужно
Ростислав Шурма объяснил, отменят ли в Украине оборот наличных денег и что для этого нужно
Главное за день
Сегодня день рождения празднуют
  • Світлана Хома
    Світлана Хома
    суддя Господарського суду Тернопільської області