Брати Клички подали позов на 1+1

19:30, 26 июля 2019
Мер Києва впевнений , що проти нього та його брата розгорнули кампанію дискредитації.
Брати Клички подали позов на 1+1
Следите за самыми актуальными новостями в наших группах в Facebook и Telegram.

Мер міста Києва Віталій Кличко та його брат Володимир Кличко подали позов на телеканал 1+1. Про це Віталій Кличко заявив на прес-конференції в Києві у п'ятницю, 26 липня, повідомляє його прес-служба.

«Проти мене розгорнуто широку кампанію з дискредитації. Це і інформація про якісь надумані провадження проти мене. Які, до речі, ініціюють соратники Януковича. А також ні дня не проходить, щоб один з найрейтинговіших каналів не згадав недобрим словом київського мера», — заявив міський голова.

Це стало причиною для захисту честі та гідності в суді. «Я і мій брат подали позов до суду на канал 1+1, який поливає нас брудом. На мені вирішили не зупинятися — добралися і до Володимира. І як можна говорити про незаангажованість каналу, коли його керівник є не тільки представником політичної сили, а його називають одним із претендентів на главу КМДА», — коментує своє рішення мер.

Кличко також зазначив, що буде захищатися законними методами. «Про наступ на свободу слова тут не йдеться», — наголошує він.

Також міський голова Києва представив кілька прикладів маніпуляцій. Один з них — спотворення інформації щодо вартості нового пішохідно-велосипедного моста.

«Сам міст не коштує 400 мільйонів! Це сума за кілька проектів. Міст, як і заявляли, коштував 270 мільйонів. До того ж, зазначу, ми розрахувалися ще тільки за матеріали і конструкцію. Із 400 мільйонів місто заплатило поки що 210. Інші ж кошти — на рахунках столиці!» — підкреслив мер.

Віталій Кличко  зазначив, що поширюється чимало маніпулятивної інформації щодо будівництва моста в районі станції метро «Шулявська».

Нагадаємо, що «Судово-юридична газета» повідомляла, коли Кабмін розгляне звільнення Кличко.

Крім того, ми писали про те, що Кличко поскаржився на тиск з боку Офісу Зеленського.

Додамо, що Кличка хочуть звільнити, а він нічого не знає

Ростислав Шурма объяснил, отменят ли в Украине оборот наличных денег и что для этого нужно
Ростислав Шурма объяснил, отменят ли в Украине оборот наличных денег и что для этого нужно
Сегодня день рождения празднуют
  • Дмитро Татаринов
    Дмитро Татаринов
    суддя Запорізького окружного адміністративного суду
  • Ірина Соломко
    Ірина Соломко
    суддя Чернігівського окружного адміністративного суду