СБУ викрила глибоко законспірованого агента ФСБ

10:09, 31 июля 2019
Агент через особисті зв’язки збирав розвідувальні відомості.
СБУ викрила глибоко законспірованого агента ФСБ
Следите за самыми актуальными новостями в наших группах в Facebook и Telegram.

Співробітники контррозвідки СБУ викрили колишнього працівника МВС України на розвідувальній діяльності на шкоду державній безпеці нашої країни за завданням ФСБ РФ. Про це повідомляє прес-центр української спецслужби.

«Оперативники української спецслужби встановили, що мешканець Запоріжжя, колишній працівник органів внутрішніх справ України, перебуваючи на тимчасово окупованій території АР Крим, був завербований співробітником ФСБ РФ.

За завданням «куратора» агент через особисті зв’язки збирав розвідувальні відомості про суспільно-політичну та соціально-економічну ситуацію на Запоріжжі. Отриману інформацію він передавав представнику іноземної спецслужби при виїзді до тимчасово окупованої території АР Крим під приводом нібито вирішення сімейних питань.

Тривають слідчо-оперативні дії», — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що співробітники Служби безпеки України у ході виконання завдань з контррозвідувального забезпечення інформаційної безпеки протягом 2019 року фіксують потужну активізацію спецслужб РФ в інформаційному просторі нашої держави.

Крім того, Служба безпеки України припинила діяльність керованого з території Росії екстремістського об’єднання, яке для дестабілізації внутрішньої ситуації у нашій країні планувало скористатись підвищенням політичної активності населення.

Додамо, українська контррозвідка викрила агента ФСБ. Колишній працівник органів внутрішніх справ зрадив Батьківщину та продав свою честь за російські «срібняки».

Ростислав Шурма объяснил, отменят ли в Украине оборот наличных денег и что для этого нужно
Ростислав Шурма объяснил, отменят ли в Украине оборот наличных денег и что для этого нужно
Главное за день
Сегодня день рождения празднуют
  • Світлана Хома
    Світлана Хома
    суддя Господарського суду Тернопільської області