Як подолати тривожність: рекомендації Супрун

13:30, 5 августа 2019
Уляна Супрун наголосила, що тривожність слід діагностувати разом з фахівцем та лікувати.
Як подолати тривожність: рекомендації Супрун
Следите за самыми актуальными новостями в наших группах в Facebook и Telegram.

Виконувачка обов’язків міністра охорони здоров’я Уляна Супрун дала декілька порад, як боротися з тривожністю. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook.

Супрун зауважила, що такі проблеми треба обов’язково обговорювати з фахівцями та лікувати за допомогою препаратів, терапії та релаксації.

«Тривожність слід діагностувати разом з фахівцем та лікувати: за допомогою медикаментів, поведінково-когнітивної терапії, технік самодопомоги та релаксації, дотримання режиму сну і фізичної активності», — наголосила в.о. міністра.

Також Уляна Супрун розповіла, якою буває тривожність, її ознаки, ризики, наслідки та спосіб лікування.

«Люди з тривожністю перебільшують значення чинників, що їх переймають, часто вважають, що хвилювання і прокручування тривожних думок стають можливій біді на заваді, тому не хочуть «просто припинити це». Нетерпимість до непевності — важлива ознака тривожного розладу.

Людина з помірною тривожністю може успішно працювати і робити свої справи. Але так триває, допоки тривожність не посилиться до стану, що заважає функціонувати, чи проблем зі здоров’я, зумовлених розладом. Тривожні люди схильні відмовлятися від чогось наче і хорошого: подорожей, пошуку нової роботи, знайомств і виступів — бо бояться, що стане бентежно до нестерпності», — зауважила Супрун.

 

Нагадаємо, що «Судово-юридична газета» повідомляла про те, як Супрун з Радуцьким посварились через медреформу: соцмережі обговорюють ситуацію.

Крім того, ми писали про вирішальний етап медичної реформи: які зміни пропонують лікарі та нові депутати

 

Ростислав Шурма объяснил, отменят ли в Украине оборот наличных денег и что для этого нужно
Ростислав Шурма объяснил, отменят ли в Украине оборот наличных денег и что для этого нужно
Главное за день
Сегодня день рождения празднуют
  • Світлана Хома
    Світлана Хома
    суддя Господарського суду Тернопільської області