Зустріч Зеленського і Трампа: що обговорять

15:39, 11 сентября 2019
Вільям Тейлор повідомив, що Президенти точно обговорять питання безпеки в Україні.
Зустріч Зеленського і Трампа: що обговорять
Следите за самыми актуальными новостями в наших группах в Facebook и Telegram.

У США мають надію, що Президент України Володимир Зеленський і президент Сполучених Штатів Дональд Трамп познайомляться і налагодять добрі стосунки. Про це повідомляє тимчасовий повірений у справах США в Україні Вільям Тейлор в інтерв’ю «Голосу Америки».

«Одна річ, на яку ми сподіваємося і якою б хотіли, це — щоб Президенти Зеленський і Трамп познайомилися один з одним. Це важливо для лідерів – мати особисті відносини. І дехто вважає, що ці відносини можуть виявитися дуже хорошими. Подивіться тільки на цих двох людей. Судячи з усього, вони можуть добре порозумітися між собою», — зауважив Тейлор.

У повідомленні йдеться, що важливі також ті специфічні теми, які хочуть обговорити Глави обох держав. А саме — допомога у сфері безпеки. Тейлор запевняє, що це дійсно важливо для обох сторін.

«Для США важливо бути в змозі підтримати Україну в її захисті від російської агресії. Отже, це важливий компонент, який, безумовно, буде обговорюватися», — наголосив Вільям Тейлор.

Він також повідомив, що на даний момент проходить узгодження графіків обох Президентів в Нью-Йорку на Генасамблеї ООН, щоб зустріч відбулася.

Нагадаємо, що «Судово-юридична газета» повідомляла про те, що сенатори США написали листа до Трампа, в якому закликали забезпечувати військову допомогу Україні

Крім того, ми писали, де відбудеться зустріч Трампа і Зеленського

Також відомо, що радник Трампа підтримав призначення Рябошапки генпрокурором

Ростислав Шурма объяснил, отменят ли в Украине оборот наличных денег и что для этого нужно
Ростислав Шурма объяснил, отменят ли в Украине оборот наличных денег и что для этого нужно
Главное за день