НБУ виявив незаконні обмінники по всій Україні: що відомо

13:52, 18 октября 2019
Нелегальні пункти було знайдено в Харківській, Львівській, Івано-Франківській, Волинській, Київській областях і в Києві.
НБУ виявив незаконні обмінники по всій Україні: що відомо
Следите за самыми актуальными новостями в наших группах в Facebook и Telegram.

Національний банк України з липня по вересень 2019 року провів 263 перевірки пунктів обміну валют небанківських фінансових установ. У результаті перевірки було виявлено 15 нелегальних обмінників. Про це повідомила прес-служба НБУ.

У повідомленні йдеться, що нелегальні пункти були розташовані в Харківській, Львівській, Івано-Франківській, Волинській, Київській областях і в Києві. Інформацію про них передали в правоохоронні органи.

Зазначається, що крім цього, були виявлені й інші порушення: проведення валютно-обмінних операцій без відповідного документального оформлення, значна невідповідність обсягів готівкових коштів у касі бухгалтерським звітним документам і ненадання під час перевірки документів, матеріалів, інформації за запитом уповноваженого працівника НБУ.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» повідомляла, що ОАСК розповів подробиці позову екс-голови представництва ЄБРР в Україні до НБУ.

Крім того, ми писали, що Нацбанк пояснив, чим зумовлене покращення ситуації на валютному ринку.

Також відомо, що Кабмін та НБУ підписали меморандум про співпрацю.

Ростислав Шурма объяснил, отменят ли в Украине оборот наличных денег и что для этого нужно
Ростислав Шурма объяснил, отменят ли в Украине оборот наличных денег и что для этого нужно
Главное за день