Суд виніс вирок винуватцю ДТП, в якій загинули 5 людей

08:15, 13 ноября 2019
Чоловіка засудили до 7 років за гратами.
Суд виніс вирок винуватцю ДТП, в якій загинули 5 людей
Следите за самыми актуальными новостями в наших группах в Facebook и Telegram.

На Рівненщині суд виніс вирок водію, який 25 червня 2018 року спричинив ДТП, де загинули п’ятеро осіб. Чоловіка засудили до сімох років колонії. Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП в області.

«Сарненський районний суд виніс вирок 22-річному сарненчанину, який 25 червня торік спричинив ДТП, внаслідок якого п’ятеро осіб загинуло та шестеро травмувалося», — йдеться у повідомленні.

Вказано, що під час судових засідань обвинувачений частково визнав свою вину та запевняв, що не хотів настання таких трагічних наслідків, щиро розкаювався у скоєному та сприяв слідству.

«Суд виніс йому вирок у вигляді позбавлення волі строком на сім років (санкція статті передбачає від п’яти до десяти років колонії)», — зазначили у відділі комунікацій.

Нагадаємо, смертельна ДТП сталась на автодорозі Київ — Ковель — Ягодин поблизу села Орлівка. Водій легкового автомобіля Mercedes-Benz на іноземній реєстрації допустив зіткнення із маршрутним таксі сполученням Київ — Ковель. Під час проведення досудового розслідування підозрюваний перебував під вартою.

Нагадаємо, що «Судово-юридична газета» повідомляла, що суд виніс вирок одеситу, який завдав людині сім ударів ножем з хуліганських мотивів

Крім того, ми писали про ДТП на Закарпатті, де постраждала співробітниця поліції.

Ростислав Шурма объяснил, отменят ли в Украине оборот наличных денег и что для этого нужно
Ростислав Шурма объяснил, отменят ли в Украине оборот наличных денег и что для этого нужно
Главное за день
Сегодня день рождения празднуют
  • Світлана Хома
    Світлана Хома
    суддя Господарського суду Тернопільської області