У столиці поліція посилила заходи безпеки

11:30, 2 сентября 2020
Аби не допустити порушень громадського порядку поліція посилила заходи безпеки в урядовому кварталі під час проведення акцій.
У столиці поліція посилила заходи безпеки
Следите за самыми актуальными новостями в наших группах в Facebook и Telegram.

Аби не допустити порушень громадського порядку під час проведення акцій у центрі Києва, які заплановані на сьогодні, поліцейські спільно із військовослужбовцями Національної гвардії України заступили на посилене чергування. Про це інформує прес-сдужба Нацполіції.

«Сьогодні у центральній частині Києва анонсоване проведення масових акцій, зокрема і під будівлею Верховної Ради України. Задля забезпечення публічної безпеки і порядку працівники структурних підрозділів столичної поліції, військовослужбовці Національної гвардії України,  кінологи, вибухотехніки та поліція діалогу заступили на чергування», - йдеться в повідомленні.

Організатори заходів анонсували залучення автотранспорту до проведення акції.  У зв’язку з цим можливе обмеження дорожнього руху окремими вулицями в центрі столиці. Тож просимо автомобілістів завчасно планувати свої маршрути руху з урахування вищезазначеної інформації.

Разом з цим поліція закликає організаторів та учасників акції дотримуватися норм чинного законодавства та карантинних обмежень і не порушувати громадський порядок.

Додамо, що поліція Київщини затримала дилера, який збував наркотики через месенджер.

Раніше «Судово-юридична газета» писада, що у Києві поліцейські вилучили 50 кілограмів канабісу в наркоторговців.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Ростислав Шурма объяснил, отменят ли в Украине оборот наличных денег и что для этого нужно
Ростислав Шурма объяснил, отменят ли в Украине оборот наличных денег и что для этого нужно
Главное за день
Сегодня день рождения празднуют
  • Світлана Хома
    Світлана Хома
    суддя Господарського суду Тернопільської області