В Офісі Президента оцінили, коли Рада може ухвалити законопроєкт про мобілізацію

12:54, 12 січня 2024
Радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк заявив, що на ухвалення законопроєкту про мобілізацію може піти кілька тижнів.
В Офісі Президента оцінили, коли Рада може ухвалити законопроєкт про мобілізацію
Слідкуйте за найактуальнішими новинами в наших групах Facebook та Telegram.

Як раніше повідомлялося, Кабмін офіційно відкликав свій законопроект 10378 про посилення мобілізації для його доопрацювання. Підготовку нового варіанту законопроєкту анонсував міністр оборони Рустем УмєровНайближчим часом оновлений документ відправлять на погодження Уряду. 

За словами радника керівника Офісу Президента Михайла Подоляка, Верховна Рада України може ухвалити допрацьований законопроєкт про мобілізацію за кілька тижнів. Про це він сказав в ефірі телемарафону.

«Я думаю, що декілька днів, максимум тижнів і закон буде все ж таки проголосований в першому, другому читанні. Ну, мається на увазі з урахуванням ще додаткових правок, які треба внести», - сказав він.

Подоляк додав, що під час ухвалення законопроєкту будуть враховані позиції не лише Комітету з нацбезпеки, оборони та розвідки, а й, наприклад, антикорупційного й інших комітетів парламенту.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Ростислав Шурма пояснив, чи скасують в Україні обіг готівки та що для цього треба
Ростислав Шурма пояснив, чи скасують в Україні обіг готівки та що для цього треба
Сьогодні день народження святкують
  • Дмитро Татаринов
    Дмитро Татаринов
    суддя Запорізького окружного адміністративного суду
  • Ірина Соломко
    Ірина Соломко
    суддя Чернігівського окружного адміністративного суду