У Дніпропетровській області викрили махінації на 1,2 млн гривень на ремонті вагонного депо

18:34, 25 серпня 2024
За даними правоохоронців, засновник та бухгалтер компанії підробили та надали замовнику офіційні документи, в яких значно завищили вартість виконаних робіт.
У Дніпропетровській області викрили махінації на 1,2 млн гривень на ремонті вагонного депо
Слідкуйте за найактуальнішими новинами в наших групах Facebook та Telegram.

На Дніпропетровщині підозрюють засновника та бухгалтера товаритства у розтраті 1,2 мільйона гривень на ремонті депо. Про це повідомляє пресслужба поліції.

За даними слідства, у листопаді 2022 року засновник товариства уклав договір зі службовою особою Синельниківського пасажирського вагонного депо про ремонт покрівлі вагоноскладальної дільниці у Синельниковому на більш ніж 5,8 мільйона гривень.

Через деякий час фігурант повідомив замовнику, що роботи по ремонту зроблено та надав акти виконаних робіт, які були заздалегідь підроблені бухгалтером товариства. У офіційних документах підозрювані завищили вартість виконаних робіт на 1,2 мільйона гривень.

З’ясувалось, що замість деталей вказаних у договорі, підрядник поставив значно дешевші, але у документах цього не зазначив.

Засновнику товариства та бухгалтеру повідомили про підозру за статтями Кримінального кодексу про підроблення документів, а також привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Ростислав Шурма пояснив, чи скасують в Україні обіг готівки та що для цього треба
Ростислав Шурма пояснив, чи скасують в Україні обіг готівки та що для цього треба
Головне за день
Сьогодні день народження святкують
  • Василь Німченко
    Василь Німченко
    перший заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань правової політики
  • Юрій Полотнянко
    Юрій Полотнянко
    суддя Сьомого апеляційного адміністративного суду
  • Тетяна Кармазина
    Тетяна Кармазина
    суддя Кіровоградського окружного адміністративного суду