10-річний хлопчик кинув камінь у 9-річного, втрутилася мати потерпілого і тепер батьків дітей притягнуть до відповідальності

07:36, 23 вересня 2024
Поліція з'ясовує обставини конфлікту між двома дітьми в Коломиї.
10-річний хлопчик кинув камінь у 9-річного, втрутилася мати потерпілого і тепер батьків дітей притягнуть до відповідальності
Слідкуйте за найактуальнішими новинами в наших групах Facebook та Telegram.

Поліція Коломийщини розслідує інцидент, що стався між двома неповнолітніми. 20 вересня на лінію «102» надійшло повідомлення від 36-річної жінки про конфлікт між її 9-річним сином та 10-річним сусідським хлопчиком. Під час суперечки 10-річний дитина кинув камінь, внаслідок чого 9-річний хлопчик отримав забійну рану чола.

Постраждалого доставили до Коломийського центру первинної медико-санітарної допомоги, де медики підтвердили травму. На місце події виїхали співробітники ювенальної превенції, які опитали батьків та дітей. Протокол за ч. 1 ст. 184 (невиконання батьками обов'язків щодо виховання дітей) було складено на батьків 10-річного хлопчика.

Того ж вечора до поліції звернулася 34-річна матір 10-річного хлопчика, яка повідомила про напад з боку матері потерпілого. Жінка заявила, що її сусідка шарпала її сина за одяг і вдарила його по спині, завдавши фізичного болю.

Поліцейські проводять перевірку для встановлення всіх обставин та правової кваліфікації дій учасників події.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Ростислав Шурма пояснив, чи скасують в Україні обіг готівки та що для цього треба
Ростислав Шурма пояснив, чи скасують в Україні обіг готівки та що для цього треба
Сьогодні день народження святкують
  • Лариса Кулеша
    Лариса Кулеша
    суддя Хмельницького апеляційного суду
  • Тетяна Шейко
    Тетяна Шейко
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва
  • Наталія Баргаміна
    Наталія Баргаміна
    суддя Чернігівського окружного адміністративного суду
  • Володимир Гребенюк
    Володимир Гребенюк
    суддя Подільського районного суду міста Києва