На Тернопільщині нетверезий водій пропонував патрульним 6 тисяч гривень

23:35, 27 вересня 2024
Чоловік намагався «домовитися» з правоохоронцями, аби уникнути адміністративної відповідальності за керування автомобілем у нетверезому стані.
На Тернопільщині нетверезий водій пропонував патрульним 6 тисяч гривень
Слідкуйте за найактуальнішими новинами в наших групах Facebook та Telegram.

На Тернопільщині поліцейські викрили водія-порушника, який пропонував їм 6000 гривень неправомірної вигоди за нескладання адміністративного протоколу. Про це повідомляє поліція регіону.

Так, у Кременці патрульні зупинили транспортний засіб ВАЗ-2115. За кермом перебував 30-річний житель Кременецької громади. Під час спілкування з чоловіком інспектори помітили, що він нетверезий й запропонували пройти тест за допомогою приладу «Драгер». Результат виявився позитивний.

Водій спробував «домовитися» з правоохоронцями та запропонував їм 6000 гривень неправомірної вигоди. Корупційне діяння задокументувала слідчо-оперативна група Кременецького райвідділу поліції.

Слідчі поліції розпочали кримінальне провадження відповідно до ч. 1 ст. 369 Кримінального кодексу України. За таке кримінальне правопорушення чоловіку загрожує до 4 років позбавлення волі.

Окрім того, на водія поліцейські склали протокол про адміністративне правопорушення за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного сп’яніння) та винесли постанову відповідно до ч. 1 ст. 121 (Порушення правил керування або експлуатації транспортного засобу) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Ростислав Шурма пояснив, чи скасують в Україні обіг готівки та що для цього треба
Ростислав Шурма пояснив, чи скасують в Україні обіг готівки та що для цього треба
Сьогодні день народження святкують
  • Тетяна Кудрявцева
    Тетяна Кудрявцева
    суддя Бабушкінського районного суду м. Дніпропетровська
  • Володимир Погребняк
    Володимир Погребняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді
  • Наталія Богацька
    Наталія Богацька
    голова Південно-західного апеляційного господарського суду