Миколаїв, Херсон та значна частина областей знеструмлені

10:27, 16 жовтня 2024
Енергетики працюють над вирішенням аварійного знеструмлення в Миколаєві та Херсоні.
Миколаїв, Херсон та значна частина областей знеструмлені
Слідкуйте за найактуальнішими новинами в наших групах Facebook та Telegram.

16 жовтня в Миколаєві та частині Миколаївської області сталося масштабне знеструмлення, яке торкнулося близько 272 тисяч споживачів. Про це повідомила пресслужба «Миколаївобленерго», зазначивши, що ситуація виникла через аварію у високовольтних мережах.

Енергетики вже організували аварійно-відновлювальні роботи. Голова Миколаївської ОВА Віталій Кім уточнив, що причина знеструмлення не пов'язана з російськими обстрілами, і аварію планують усунути в найближчі години.

Крім того, аналогічна ситуація сталася в Херсоні, де електрика зникла по всьому місту. Начальник Херсонської МВА Роман Мрочко підтвердив, що причини знеструмлення наразі з'ясовуються.

Після 9 ранку голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив, що відновлення електропостачання вже триває. «Наразі у сусідньому регіоні тривають ремонтні роботи електричних мереж, що живлять Херсон та частину нашої області», – зазначив він.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Ростислав Шурма пояснив, чи скасують в Україні обіг готівки та що для цього треба
Ростислав Шурма пояснив, чи скасують в Україні обіг готівки та що для цього треба
Головне за день
Сьогодні день народження святкують
  • Юрій Сіренко
    Юрій Сіренко
    голова Черкаського апеляційного суду