У Нідерландах вирують мітинги молоді проти карантину

15:22, 19 августа 2020
Причиною такої агресивної поведінки є нудьга молодих людей та стомленість від карантинних обмежень.
У Нідерландах вирують мітинги молоді проти карантину
Следите за самыми актуальными новостями в наших группах в Facebook и Telegram.

У нідерландських містах Утрехт і Роттердам вже декілька днів тривають масові заворушення за участю молодих людей. Так, в ніч на середу відбулися чергові зіткнення з поліцією. Про це повідомляє телерадіокомпанія NOS.

Причиною такої поведінки представники молодіжних організацій називають нудьгу молодих людей та стомленість від карантинних обмежень.

«Якщо ви місяцями тримаєте закритими школи, майже не відкриваєте басейни і ганяєте молодь зі Схевенінгені. То ви отримуєте це. Коронавірусні часи - дивні часи. Дорослі зайняті собою, молоддю ніхто не займається», - заявив представник однієї з молодіжних організацій Гааги ААД ван Лонен.

Так, на вулицях Утрехта та Роттердама агресевино налаштована молодь запалює феєрверки та влаштовує масові зіткнення з поліцєю. Зокрема, більшість протестувальників не дотримувалися обмежувальних заходів у зв'язку з коронавірусом.

Крім того, в передмісті Утрехта поліція заарештували десятки молодих людей. Наприклад, в суботу в Овервехте були заарештовані 25 осіб за те, що вони кидали різні предмети в поліцейських. У п'ятницю ввечері близько 250 молодих людей в Каналенейланде розбили автобусні зупинки і вітрину магазину.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що завершено досудове розслідування відносно колишнього слідчого «Справ Майдану».

До слова, Нідерланди подали позов до ЄСПЛ проти Росії щодо аварії літака MH17.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

 

Ростислав Шурма объяснил, отменят ли в Украине оборот наличных денег и что для этого нужно
Ростислав Шурма объяснил, отменят ли в Украине оборот наличных денег и что для этого нужно
Главное за день
Сегодня день рождения празднуют
  • Світлана Хома
    Світлана Хома
    суддя Господарського суду Тернопільської області