Рада збереться на позачергове засідання 16 грудня: що на розгляді

11:55, 15 декабря 2021
Парламент розгляне внесення змін до Держбюджету.
Рада збереться на позачергове засідання 16 грудня: що на розгляді
Следите за самыми актуальными новостями в наших группах в Facebook и Telegram.

Голова Верховної Ради України підписав розпорядження № 480 про скликання 16 грудня позачергового засідання парламенту. Про це свідчать дані на сайті Ради.

У зв’язку з вимогою 156 народних депутатів України про скликання позачергового пленарного засідання Верховної Ради України дев’ятого скликання та відповідно до частини восьмої статті 19 Регламенту Верховної Ради України:

  1. Скликати позачергове пленарне засідання Верховної Ради України дев’ятого скликання 16 грудня 2021 року відразу після завершення чергового пленарного засідання Верховної Ради України 16 грудня 2021 року, на якому розглянути проект Закону України про внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2021 рік» (щодо погашення заборгованості та виплати поточної заробітної плати працівникам державних вугледобувних підприємств) (реєстр. № 5891-1).

Нагадаємо, у середу, 15 грудня, згідно з порядком денним, проходить чергове пленарне засідання шостої сесії Верховної Ради України дев'ятого скликання, на якому планується розглянути питання про призначення членів Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення на три вакантні посади за квотою Верховної Ради України.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що Рада відмінила сесійний тиждень з 10 по 14 січня.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВа також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Ростислав Шурма объяснил, отменят ли в Украине оборот наличных денег и что для этого нужно
Ростислав Шурма объяснил, отменят ли в Украине оборот наличных денег и что для этого нужно
Главное за день
Сегодня день рождения празднуют
  • Світлана Мартьянова
    Світлана Мартьянова
    в.о. голови Франківського районного суду м. Львова
  • Іван Феєр
    Іван Феєр
    суддя Закарпатського апеляційного суду