Мін’юст проситиме Уряд виділити понад 1 млн гривень з ковідного фонду: куди підуть кошти

13:45, 18 ноября 2020
Мін’юст просить 623,1 тис. грн для забезпечення засобами індивідуального захисту працівників навчальних закладів Державної кримінально-виконавчої служби України.
Мін’юст проситиме Уряд виділити понад 1 млн гривень з ковідного фонду: куди підуть кошти
Следите за самыми актуальными новостями в наших группах в Facebook и Telegram.

Сьогодні, 18 листопада, Уряд розгляне проєкт постанови КМУ «Про виділення коштів для забезпечення здійснення деяких заходів, спрямованих на запобігання виникненню та поширенню, локалізацію та ліквідацію спалахів, епідемій та пандемій гострої респіраторної хвороби СОVID-19, спричиненої коронавірусом SАRS-СоV-2».

У пояснювальній записці, Міністр юстиції України Денис Малюська, зазначає, що метою прийняття проєкту постанови є отримання коштів із фонду боротьби з гострою респіраторною хворобою СОVID-19, спричиненою коронавірусом SАRS-СоV-2, та її наслідками для забезпечення засобами індивідуального захисту педагогічних та науково-педагогічних працівників навчальних закладів Державної кримінально-виконавчої служби України та здобувачів освіти, дезінфекційними засобами та антисептиками, медичними виробами та обладнанням для технічного забезпечення дистанційного навчання здобувачів освіти.

Тож, документом пропонується виділити Міністерству юстиції 1 107,3 тис. грн із фонду боротьби з гострою респіраторною хворобою СОVID-19 для забезпечення здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню та поширенню, локалізацію та ліквідацію спалахів, епідемій та пандемій гострої респіраторної хвороби СОVID-19, а саме:

623,1 тис. грн (видатки споживання) на безповоротній основі – для закупівлі засобів індивідуального захисту для педагогічних та науково-педагогічних працівників навчальних закладів Державної кримінально-виконавчої служби України та здобувачів освіти дезінфекційних засобів, антисептиків та медичних виробів.

484,2, тис. грн (у тому числі видатки споживання - 130, 2 тис. грн, видатки розвитку - 354 тис. грн) на безповоротній основі для закупівлі обладнання для технічного забезпечення дистанційного навчання.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що МОЗ використало лише 33% коштів із «ковідного фонду» – Мінфін.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

 

Ростислав Шурма объяснил, отменят ли в Украине оборот наличных денег и что для этого нужно
Ростислав Шурма объяснил, отменят ли в Украине оборот наличных денег и что для этого нужно
Главное за день
Сегодня день рождения празднуют
  • Світлана Мартьянова
    Світлана Мартьянова
    в.о. голови Франківського районного суду м. Львова
  • Іван Феєр
    Іван Феєр
    суддя Закарпатського апеляційного суду