Графік роботи КАС ВС на період президентської кампанії

14:09, 29 декабря 2018
Вибори ппрезидента України відбудуться 31 березня 2019 року.
Графік роботи КАС ВС на період президентської кампанії
Следите за самыми актуальными новостями в наших группах в Facebook и Telegram.

З 31 грудня 2018 року у Касаційному адміністративному суді у складі Верховного Суду встановлюється особливий режим роботи суддів та працівників секретаріату КАС ВС.

Приймання документів і справ, пов’язаних з виборчим процесом, здійснюватиметься не лише з понеділка по п’ятницю з 9.00 до 18.00 (у п’ятницю — до 16.45), але й у надурочний час — з 18.00 до 24.00 (у п’ятницю — з 16.45 до 24.00), а також у вихідні, святкові та неробочі дні — з 9.00 до 24.00.

Такі заходи запроваджено у зв’язку із початком виборчого процесу відповідно до постанови Центральної виборчої комісії від 27 грудня 2018 року №253 «Про початок виборчого процесу чергових виборів президента України 31 березня 2019 року» для забезпечення організації роботи Касаційного адміністративного суду у складі Верховного Суду щодо приймання і розгляду апеляційних скарг, заяв в адміністративних справах, пов’язаних з виборчим процесом, у строки, установлені Кодексом адміністративного судочинства України.

Такий режим роботи триватиме у Касаційному адміністративному суді до завершення процесу чергових виборів Президента України, призначених на 31 березня 2019 року.

Доступ сторін у справах, пов’язаних із виборчим процесом, і відвідувачів суду до приміщення Касаційного адміністративного суду, розташованого за адресою: вулиця Московська, 8, корпус 5, здійснюватиметься через під’їзд №1.

Приймання документів здійснюватиметься через під’їзд №3 КАС ВС відповідно до графіка роботи суду, встановленого на період президентської кампанії.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що спікер Верховної Ради України Андрій Парубій поставив свій підпис під постановою №9342 про проведення виборів президента України 31 березня 2019 року.

Крім того, НАЗК разом з Бюро демократичних інститутів та прав людини (БДІПЛ) ОБСЄ візьме участь у спільній Місії з оцінки потреб у контексті підготовки до спостереження за виборами президента України 2019 року.

 

Ростислав Шурма объяснил, отменят ли в Украине оборот наличных денег и что для этого нужно
Ростислав Шурма объяснил, отменят ли в Украине оборот наличных денег и что для этого нужно
Главное за день
Сегодня день рождения празднуют
  • Світлана Хома
    Світлана Хома
    суддя Господарського суду Тернопільської області