Слідчі ДБР затримали чиновника — хабарника з Міноборони

16:10, 12 декабря 2018
Посадова особа підозрюється в отриманні неправомірної вигоди у розмірі 2000 доларів США
Слідчі ДБР затримали чиновника — хабарника з Міноборони
Следите за самыми актуальными новостями в наших группах в Facebook и Telegram.

У середу, 12 грудня, слідчі Київського територіального управління Державного бюро розслідувань викрили директора одного з державних підприємств Міністерства оборони України після отримання неправомірної вигоди у розмірі 2000 доларів США, передає прес-служба ДБР.

Факт одержання неправомірної вигоди задокументовано за процесуального керівництва військової прокуратури Центрального регіону України та оперативного супроводження співробітниками Департаменту захисту економіки Національної поліції України.

Підозрюваний вимагав передати йому 2000 доларів США за вплив на прийняття рішення щодо непризову на військову службу. У випадку відмови він зазначив, що створить усі умови для притягнення особи до відповідальності за неявку до військового комісаріату, а також невідкладного призову його на військову службу.

Підозрюваного затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, предмет злочину вилучено.

На даний час проводяться слідчі та інші процесуальні дії, готується повідомлення про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 369-2 Кримінального кодексу України.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що слідчі Полтавського територіального управління ДБР розслідують правомірність застосування зброї працівником взводу охорони публічної безпеки Управління поліції охорони в Харківській області, внаслідок чого загинула людина.

Додамо, розслідування військових злочинів та порушення прав людини під час роботи правоохоронних органів стануть одними з пріоритетних напрямків роботи Краматорського територіального управління Державного бюро розслідувань, заявив директор Бюро Роман Труба під час робочої зустрічі в Краматорську, в якій взяли участь представники місцевих органів влади.

Ростислав Шурма объяснил, отменят ли в Украине оборот наличных денег и что для этого нужно
Ростислав Шурма объяснил, отменят ли в Украине оборот наличных денег и что для этого нужно
Главное за день
Сегодня день рождения празднуют
  • Світлана Хома
    Світлана Хома
    суддя Господарського суду Тернопільської області