Чоловіка, який жорстоко вбив пенсіонера, взяли під варту

14:01, 4 января 2019
Злочин скоєно ще наприкінці грудня минулого року.
Чоловіка, який жорстоко вбив пенсіонера, взяли під варту
Следите за самыми актуальными новостями в наших группах в Facebook и Telegram.

За клопотанням Білгород-Дністровської місцевої прокуратури судом взято під варту без права на заставу мешканця Арцизького району, підозрюваного в умисному вбивстві пенсіонера, передає прес-служба прокуратури Одеської області.

20-річного чоловіка підозрюють у жорстокій розправі зі своїм знайомим. За даними слідства, злочин скоєно ще наприкінці грудня минулого року.

Перед цим потерпілий вкотре вимагав від чоловіка повернути 5 тис. гривень боргу.

Не бажаючи віддавати гроші, підозрюваний забив пенсіонера до смерті дерев’яним держаком від лопати. Після чого нападник забрав з гаманця дідуся 55 грн та витратив їх на алкоголь. 

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що в одному з торговельних закладів Кропивницького зловмисник поранив ножем у шию чоловіка 1998 року народження. Інцидент стався у закладі по вулиці Велика Перспективна. Поліцейські встановили особу нападника вже наступного дня.

Ще раніше в Києві чоловік влаштував криваву різанину. Зловмисник, перебуваючи у стані сильного алкогольного сп’яніння вирішив, що знайомий вкрав його мобільний телефон. Через це між ними виник конфлікт, у розпалі якого правопорушник вдарив опонента ножем у живіт.

Крім того, 21-річний студент «Львівської політехніки», якому інший 17-річний студент цього ж університету завдав 25 ножових ударів, три тижні був у комі, його життя балансувало на грані життя і смерті.

Ростислав Шурма объяснил, отменят ли в Украине оборот наличных денег и что для этого нужно
Ростислав Шурма объяснил, отменят ли в Украине оборот наличных денег и что для этого нужно
Главное за день
Сегодня день рождения празднуют
  • Світлана Хома
    Світлана Хома
    суддя Господарського суду Тернопільської області