Вбивство Катерини Гандзюк: адвокат Мангера вперше прокоментував ситуацію

22:50, 11 февраля 2019
Зараз Мангер перебуває у себе вдома у Херсоні і не буде переховуватися від слідства.
Вбивство Катерини Гандзюк: адвокат Мангера вперше прокоментував ситуацію
Следите за самыми актуальными новостями в наших группах в Facebook и Telegram.

Дмитро Ільченко, адвокат голови Херсонської облради Владислава Мангера, прокоментував інформацію про обшуки та вручення підозри у справі Катерини Гандзюк, повідомляє ПІК.

«Владиславу Миколайовичу Мангеру було вручено повідомлення про підозру щодо його причетності до справи Катерини Гандзюк. З цього моменту я, як захисник, отримав доступ до матеріалів кримінального провадження, і після того, як з ними ознайомлюся, ми будемо вживати відповідні дії для захисту нашого клієнта. На жаль, я зв’язаний таємницею слідства у багатьох питаннях тепер, проте можу повідомити, що із тексту повідомлення про підозру мені, як адвокату, не зрозуміло, в чому саме підозрюється саме Мангер, оскільки повідомлення про підозру жодної інформації про причетність до справи Гандзюк просто не має», — зазначив Ільченко.

Він також наголосив на тому, що Мангер зараз перебуває у себе вдома у Херсоні і не буде переховуватися від слідства. Також Ільченко зазначив, що на даний час жодних клопотань до суду щодо обрання запобіжного заходу не надходило.    

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що співробітники СБУ спільно і під процесуальним керівництвом ГПУ розкрили вбивство херсонської активістки Катерини Гандзюк.

Ростислав Шурма объяснил, отменят ли в Украине оборот наличных денег и что для этого нужно
Ростислав Шурма объяснил, отменят ли в Украине оборот наличных денег и что для этого нужно
Главное за день
Сегодня день рождения празднуют
  • Світлана Хома
    Світлана Хома
    суддя Господарського суду Тернопільської області