Кабмін оголосив конкурс на зайняття посади голови ДМС: Насіров зробив заяву

17:45, 15 апреля 2019
Роман Насіров вважає проведення подібних конкурсів незаконним.
Кабмін оголосив конкурс на зайняття посади голови ДМС: Насіров зробив заяву
Следите за самыми актуальными новостями в наших группах в Facebook и Telegram.

Кабінет міністрів України оголосив конкурс на заняття посади голови Державної митної служби. В свою чергу, екс-голова Державної фіскальної служби Роман Насіров на своїй сторінці у Facebook зробив заяву щодо даного конкурсу. Він вважає проведення подібних конкурсів незаконним, оскільки вказані посади не можуть вважатись вакантними.

«Завтра, 16 квітня, уряд планує провести етап конкурсу на посади голів Державної податкової та Державної митної служб. У зв’язку з цим я змушений заявити, що проведення подібних конкурсів є незаконним, оскільки вказані посади не можуть вважатись вакантними, допоки я залишаюсь на посаді голови Державної фіскальної служби України.

Нагадую, що рішенням Окружного адміністративного суду м. Києва від 11 грудня 2018 року мене поновлено на посаді голови Державної фіскальної служби України. Вказане рішення допущено до негайного виконання і воно на сьогодні є чинним.

9 квітня я звернувся до суду з позовом до Кабінету міністрів України з вимогою визнати відповідні розпорядження уряду протиправними та скасувати їх як такі, що грубо порушують мої конституційні права та спрямовані на усунення мене з посади, на якій мене було поновлено судом.

До вирішення справи по суті проведення будь-яких конкурсів на заняття посад керівника Державної податкової чи Державної митної служби не матиме будь-якого сенсу, адже скасування відповідних розпоряджень уряду тягтиме за собою визнання недійсними результатів таких конкурсів. Це з юридичної точки зору. Пізніше прокоментую, що відбувається в реалії», — написав Насіров.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що Р. Насіров програв суд лікарю.

Також відомо, що Шевченківський районний суд зменшив розмір застави для Насірова зі 100 до 36 млн гривень.

Ростислав Шурма объяснил, отменят ли в Украине оборот наличных денег и что для этого нужно
Ростислав Шурма объяснил, отменят ли в Украине оборот наличных денег и что для этого нужно
Главное за день
Сегодня день рождения празднуют
  • Світлана Хома
    Світлана Хома
    суддя Господарського суду Тернопільської області