Зухвале пограбування 12-річної дівчинки: суд виніс вирок копу-нападнику

18:00, 4 июня 2019
Правоохоронець змушував дитину віддати йому мобільний телефон.
Зухвале пограбування 12-річної дівчинки: суд виніс вирок копу-нападнику
Следите за самыми актуальными новостями в наших группах в Facebook и Telegram.

За результатами досудового розслідування, проведеного слідчими теруправління Держбюро розслідувань, Солом`янський райсуд Києва виніс вирок щодо розбійного нападу на 12-річну дівчинку, скоєний двома особами. Про це йдеться на сайті ДБР.

Відомо, що один із нападників  сержант поліції головного управління Національної поліції в Києві. Правоохоронця визнали винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій). Він засуджений до трьох років позбавлення волі без права обіймати посади в органах внутрішніх справ Нацполіції протягом трьох років.

Досудовим розслідуванням встановлено, що 20 грудня 2018 року близько 18:00 у сквері «Героїв Севастополя» біля ліцею «Престиж» у Києві поліцейський зупинив малолітню дитину, утримуючи за рюкзак. Погрожуючи насильством та застосуванням ножа, правоохоронець змушував дівчинку віддати йому мобільний телефон. Отримавши відмову, засуджений штовхнув дитину, після чого вона впала. Правоохоронець повторно висловив вимогу, притиснувши ніж до обличчя дівчинки, і забрав мобільний телефон, вартість якого становить близько двох тисяч гривень. Під час здійснення злочину правоохоронець перебував у стані алкогольного сп'яніння.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що на центральній вулиці Борисполя на очах у перехожих група озброєних чоловіків у балаклавах увірвалася до крамниці, яка торгує ювелірними прикрасами. Нападники згребли 6 кг прикрас і зникли. Свідки описали машину, на якій вони втекли.

Крім того, у мережі з’явилося відео збройного пограбування автозаправки у Дніпровському районі Києва. Грабіжники приїхали на заправку вночі, зайшли до приміщення каси і напали на співробітника. Погрожуючи йому електрошокером, бандити забрали з каси виручку.

Ростислав Шурма объяснил, отменят ли в Украине оборот наличных денег и что для этого нужно
Ростислав Шурма объяснил, отменят ли в Украине оборот наличных денег и что для этого нужно
Главное за день
Сегодня день рождения празднуют
  • Світлана Хома
    Світлана Хома
    суддя Господарського суду Тернопільської області