Вбивство копами дитини під Києвом: стала відома нова інформація про підозрюваних

14:32, 17 июля 2019
У справі з’явився третій підозрюваний.
Вбивство копами дитини під Києвом: стала відома нова інформація про підозрюваних
Следите за самыми актуальными новостями в наших группах в Facebook и Telegram.

У ході розслідування вбивства 5-річного Кирила Тлявова в м. Переяславі-Хмельницькому Київської області було повідомлено про підозру ще одному фігуранту. Про це на брифінгу заявив очільник ДБР Роман Труба.

«Станом на сьогодні у кримінальному провадженні троє підозрюваних. Щойно повідомлено про підозру одному з учасників, який також використовував зброю», — сказав Труба на брифінгу в середу в Києві.

Відомо, що третій підозрюваний — повнолітній, не працює в правоохоронних органах, перебував на місці злочину і використовував зброю. Наразі готується клопотання до суду про обрання йому запобіжного заходу.

«Саме відсутність знаряддя злочину нині не дає можливості встановити, чий постріл був смертельним», — додав Труба.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» повідомляла, що 31 травня у Переяславі-Хмельницькому двоє патрульних у свій вихідний день розпивали спиртні напої та вирішили постріляти з вогнепальної зброї по металевих банках. Під час пострілів вони влучили у 5-річного Кирила Тлявова, який у цей час був на дитячому майданчику неподалік. 

Хлопчика з тяжкою відкритою проникаючою черепно-мозковою травмою було госпіталізовано. Дитина померла у лікарні

4 червня в Голосіівському райсуді поліцейським, які спричинили смертельне поранення хлопчика, оголосили остаточну підозру. 

Санкція статті передбачає покарання аж до довічного позбавлення волі, повідомила прес-секретарка прокуратури Київської області Мар’яна Гайовська

Раніше ми писали, що підозрюваних лейтенанта Івана Приходько та Володимира Петровця суд заарештував на два місяці без можливості внесення застави.

Ростислав Шурма объяснил, отменят ли в Украине оборот наличных денег и что для этого нужно
Ростислав Шурма объяснил, отменят ли в Украине оборот наличных денег и что для этого нужно
Главное за день
Сегодня день рождения празднуют
  • Світлана Хома
    Світлана Хома
    суддя Господарського суду Тернопільської області