Смертельне ДТП за участю заступника голови регіональної митниці: за справу взялося ДБР

16:32, 24 июля 2019
За кермом автівки перебував заступник начальника ДФС в Закарпатській області.
Смертельне ДТП за участю заступника голови регіональної митниці: за справу взялося ДБР
Следите за самыми актуальными новостями в наших группах в Facebook и Telegram.

Слідчі Держбюро розслідувань встановлюють обставини ДТП за участю заступника очільника ДФС в Закарпатській області. Про це повідомляє прес-служба ДБР.

Як відомо, 23 липня на трасі Київ — Чоп у Мукачівському районі водій автомобіля «Фольксваген Туарег» наїхав на ремонтника. Від отриманих травм комунальник помер на місці.

Так, за кермом автівки перебував заступник начальника ДФС в Закарпатській області.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення про підозру водію та про скерування до суду клопотання про обрання йому запобіжного заходу.

Призначено експертизи та проводяться першочергові слідчі дії.

Подію кваліфікують за  ч. 2 ст. 286 КК (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого).

У разі доведення вини особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомила, що у Сумській області сталася смертельна аварія, в якій загинула член дільничної виборчої комісії. Водій наїхав на жінку 1977 року народження, яка від отриманих травм померла на місці.

Також ми писали, що слідчі Держбюро розслідувань у Києві затримали очільника одного з відділень поліції Деснянського району та колишнього слідчого поліції Печерського району під час отримання ними хабара в 20 тисяч гривень.

Додамо, що слідчі ДБР розслідують обставини дорожньо-транспортної пригоди в місті Харкові, внаслідок якої загинуло два водії.

Ростислав Шурма объяснил, отменят ли в Украине оборот наличных денег и что для этого нужно
Ростислав Шурма объяснил, отменят ли в Украине оборот наличных денег и что для этого нужно
Сегодня день рождения празднуют
  • Світлана Хома
    Світлана Хома
    суддя Господарського суду Тернопільської області