Продавала власну доньку в рабство за кордон: суд продовжив арешт горе-матері

10:52, 9 августа 2019
Після отримання 2 700 доларів жінка планувала передати свою 17-річну доньку в Чехію.
Продавала власну доньку в рабство за кордон: суд продовжив арешт горе-матері
Следите за самыми актуальными новостями в наших группах в Facebook и Telegram.

У Львові жінка мала намір продати власну неповнолітню доньку в сексуальне рабство. Галицький райсуд продовжив запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з визначенням розміру застави матері, передає прес-служба відомства.

Відомо, що копи в червні затримали 38-річну жінку в аеропорту під час отримання 2 700 доларів. Після отримання грошей жінка планувала передати свою 17-річну доньку для подальшої сексуальної експлуатації у Чехії.

За даними органу досудового розслідування, львів’янка підшуковувала «клієнтів», аби продати свою доньку для сексуальної експлуатації.

Жінці загрожує кримінальна відповідальність відповідно до ч. 3 ст. 149 (Торгівля людьми) ККУ. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 8 до 15 років.

Зазначається, що 7 серпня 2019 року продовжено запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з визначенням розміру застави.

Зловмисниця раніше неодноразово притягувалась до адміністративної відповідальності за невиконання батьківських обов’язків (ст.184 КУпАП), вчинення насильства в сім’ї (ст.173-2 КУпАП), заняття проституцією тощо (ст. 181-1 КУпАП).

Дане рішення слідчим суддею було прийняте з огляду на доведеність обґрунтованої підозри особи у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною третьою статті 149 Кримінального кодексу України, наявність передбачених КПК України ризиків невиконання процесуальних обов’язків.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета», що в окупованому Донецьку хлопця протягом двох років утримували в рабстві.

Крім того, ми писали, що 33-річна зловмисниця обманом вербувала дівчат з метою їх переміщення через державний кордон до Туреччини у сексуальне рабство.

Також нам стало відомо, що в Одесі правоохоронці затримали 45-річного жителя одного з балканських країн, який пропонував українкам роботу в борделях Греції.

Ростислав Шурма объяснил, отменят ли в Украине оборот наличных денег и что для этого нужно
Ростислав Шурма объяснил, отменят ли в Украине оборот наличных денег и что для этого нужно
Главное за день