Систематичне хабарництво в поліції: службовцям Сумщини повідомлено про підозру

12:17, 20 февраля 2020
Правоохоронці вимагали від підлеглих гроші за покращення умов праці.
Систематичне хабарництво в поліції: службовцям Сумщини повідомлено про підозру
Следите за самыми актуальными новостями в наших группах в Facebook и Telegram.

П’ятьом працівникам поліції Сумської області повідомлено про підозру у вчиненні упродовж 2018-2019 років ряду тяжких корупційних злочинів. Про це повідомляє прес-служба Офісу Генпрокурора.

За версією слідства, указані особи підозрюються в систематичному вимаганні та отриманні хабарів як від підлеглих співробітників поліції за покращені умови праці, так і від окремих громадян за непритягнення їх до відповідальності за порушення у сфері безпеки дорожнього руху. Крім того, за даними слідства, вказані особи підозрюються в можливій причетності до таких протиправних дій під керівництвом начальника відділу одного з районних відділів поліції Сумської області.

Зокрема, їм інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою).

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що ДБР розслідує справу щодо правоохоронців, які продали речові докази й отримали 120 тисяч. 

Також ми писали, що троє оперуповноважених відповідатимуть у суді за перевищення повноважень. Зокрема, поліцейські зламали ребра громадянину

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Ростислав Шурма объяснил, отменят ли в Украине оборот наличных денег и что для этого нужно
Ростислав Шурма объяснил, отменят ли в Украине оборот наличных денег и что для этого нужно
Главное за день
Сегодня день рождения празднуют
  • Світлана Хома
    Світлана Хома
    суддя Господарського суду Тернопільської області