Все бачу та чую: Президент відповів на численні звернення медиків, відео

20:21, 3 апреля 2020
Володимир Зеленський записав традиційне відеозвернення, у якому відповів на звернення медиків у соцмережах.
Все бачу та чую: Президент відповів на численні звернення медиків, відео
Следите за самыми актуальными новостями в наших группах в Facebook и Telegram.

У традиційному відеозверненні Володимир Зеленський повідомив про те, що влада намагається якомога оперативніше розв’язати проблеми, озвучені медиками у зверненнях. Відповідне відео було опубліковане Офісом Президента. 

За його словами, триває робота над забезпеченням лікарів міста Монастириськ, екіпажів «швидкої» міста Дубна, розв’язуються проблеми Одеського обласного медцентру.

Крім того, МОЗ уже видав наказ щодо виділення грошової надбавки за протидію коронавірусу працівникам екстреної медичної допомоги.

Зеленський також заявив, що СБУ проведе жорсткий контроль за тим, як розподіляються медзасоби та обладнання у всіх регіонах.

«До контролю будуть залучені співробітники Служби безпеки України. Все що ми отримуємо, ми все віддаємо в області. Притримувати, розподіляти серед родичів чи друзів, чи перепродавати медичні засоби ми не дамо нікому. Також співробітники СБУ мають допомогти у розв'язанні іншої проблеми. Не всі керівники медзакладів подають достовірну інформацію щодо забезпечення», — розповів глава держави.

Також Президент нагадав про те, що завтра, 4 квітня, до Італії вирушить українська медична група. «Наші медики допоможуть італійським лікарям у боротьбі з пандемією, а за два тижні повернуться до України з цінним досвідом та знаннями», — наголосив Президент, і додав, що українські лікарі також тісно співпрацюють з медиками Уханя. 

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» раніше писала, що в МОЗ опублікували перелік посад медичних працівників, яким з березня 2020 року нарахують потрійну зарплатню. 

Також ми публікували указ Володимира Зеленського щодо відправлення українських лікарів до Італії. 

Також відомо, які доплати отримають столичні медики

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Ростислав Шурма объяснил, отменят ли в Украине оборот наличных денег и что для этого нужно
Ростислав Шурма объяснил, отменят ли в Украине оборот наличных денег и что для этого нужно
Главное за день
Сегодня день рождения празднуют
  • Світлана Хома
    Світлана Хома
    суддя Господарського суду Тернопільської області