Гроші з фонду боротьби з коронавірусом направили в Мінкульт

15:07, 25 июня 2020
Рішення прийнято з доопрацюванням в триденний термін.
Гроші з фонду боротьби з коронавірусом направили в Мінкульт
Следите за самыми актуальными новостями в наших группах в Facebook и Telegram.

У четвер, 25 червня, Кабмін виділив Міністерству культури та інформаційної політики 47 540, 9 тис. грн з фонду боротьби з СОVID-19. Про це повідомив народний депутат Олексій Гончаренко на своєму Telegram-каналі.

Зазначається, що рішення прийнято з доопрацюванням в триденний термін.

Уряд виділив:

1 803,1 тис. грн. на безповоротній основі за бюджетною програмою «Надання освіти закладами загальної середньої та пощашкільної освіти державної форми власності, методичне забезпечення діяльності закладів освіти» для часткової компенсації витрат.

2 336,2 тис. грн на безповоротній основі за бюджетною програмою «Підвищення кваліфікації, перепідготовка кадрів та підготовка науково-педагогічних кадрів у сфері культури і мистецтв, підготовка кадрів акторської майстерності для національних мистецьких та творчих колективів» – видатки споживання, з них комунальні послуги – 546,1 тис. грн.

28 617 тис. грн. – фінансова підтримка національних театрів, видатки споживання, з них комунальні послуги – 18 600,4 тис. грн.

8 106,9 тис. грн. – фінансова підтримка національних художніх колективів, концертних організацій та їх дирекції, національних та державних циркових організацій.

4 727,7 тис. грн. – фінансова підтримка підготовки кадрів для сфери культури та мистецтва закладами фахової передвищої та вищої освіти.

647,6 тис. грн. – забезпечення діяльності національних музеїв, національних і державних бібліотек та культурно-просвітницьких центрів.

1 302,4 тис. грн. – збереження історико-культурної та архітектурної спадщини в національних і державних заповідниках.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій. 

Ростислав Шурма объяснил, отменят ли в Украине оборот наличных денег и что для этого нужно
Ростислав Шурма объяснил, отменят ли в Украине оборот наличных денег и что для этого нужно
Главное за день