З фонду COVID-19 виділяють 41 млн гривень на аналізи та лікування Зеленського і оточення

12:04, 17 июля 2020
Бюджетний комітет погодив виділення 41 млн гривень з фонду COVID-19.
З фонду COVID-19 виділяють 41 млн гривень на аналізи та лікування Зеленського і оточення
Следите за самыми актуальными новостями в наших группах в Facebook и Telegram.

З Фонду COVID-19 виділяють 41 млн гривень на аналізи та лікування Зеленського і оточення. Про це повідомив народний депутат Олексій Гончаренко на своєму Telegram-каналі.

«Тільки що, бюджетний комітет погодив виділення 41 млн гривень з фонду COVID-19 медичним закладам Управління державними справами, в тому числі, і на лікарню Феофанію. Для того, щоб закупити необхідні тести та обладнання для боротьби та лікування від коронавірусу. Хто має право лікуватись у медичних закладах УДС та в тому числі і у Феофанії? Правильно, вищі керівники держави. Звичайні громадяни — ні», — йдеться у повідомленні.

Олексій Гончаренко нагадав, що 14 січня 2020 року Президент України підписав указ, про те, що в тримісячний термін в лікарню Феофанія має бути забезпечений доступ всіх громадян України.

«Тобто, Феофанія мала стати доступною для всіх людей до 14 квітня, 2020-го року. Зараз 17 липня, 2020-го року - указ Президента України (!) ніхто і не думав виконувати, а Управління державними справами просить виділити 41 млн грн додатково»,  — зазначає нардеп.

Раніше Міністерство охорони здоров'я звернулось до відповідних органів з вимогою посилити контроль карантину в транспорті та супермаркетах.

Додамо, що Києву дозволили послабити карантин.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Ростислав Шурма объяснил, отменят ли в Украине оборот наличных денег и что для этого нужно
Ростислав Шурма объяснил, отменят ли в Украине оборот наличных денег и что для этого нужно
Главное за день