Суди починають запрошувати на роботу працівників апарату без конкурсного відбору

11:58, 10 апреля 2022
Суд з Київщини запрошує юристів на вакантні посади державної служби.
Суди починають запрошувати на роботу працівників апарату без конкурсного відбору
Следите за самыми актуальными новостями в наших группах в Facebook и Telegram.

Обухівський районний суд Київської області запрошує юристів без проведення конкурсного відбору на вакантні посади державної служби. Про це йдеться у пресслужбі суду.

«У зв’язку із новелами законодавства Обухівський районний суд Київської області запрошує юристів БЕЗ ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСНОГО ВІДБОРУ на вакантні посади державної служби:

- секретар судового засідання (2 безстрокові, 2 строкові),

- головний спеціаліст.

Законом України «Про внесення змін до Законів України «Про центральні органи виконавчої влади» та «Про правовий режим воєнного стану» щодо забезпечення керованості державою в умовах воєнного стану» передбачено можливість  в період дії воєнного стану призначення на посади державної служби без конкурсного відбору на підставі поданої заяви, заповненої особової картки встановленого зразка та документів, що підтверджують наявність у таких осіб громадянства України, освіти та досвіду роботи згідно з вимогами законодавства, встановленими щодо відповідних посад.

При цьому не передбачено проведення конкурсних процедур, подання сертифікатів про володіння державною мовою, здійснення спецперевірок тощо. Відповідні процедури проводитимуться по завершенню воєнного стану. Кваліфікаційні вимоги до посад, зокрема щодо наявності вищої юридичної освіти, залишаються без змін.

Більш детальну інформацію про умови (посадові обов’язки, умови оплати праці та строковість призначення на посаду) кандидат може дізнатись за телефоном 5-12-58 або 096 154 55 80», — сказано у повідомленні.

Раніше ми писали, що призначати та звільняти працівників місцевого самоврядування та держслужбовців можна буде оперативно без конкурсу.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Ростислав Шурма объяснил, отменят ли в Украине оборот наличных денег и что для этого нужно
Ростислав Шурма объяснил, отменят ли в Украине оборот наличных денег и что для этого нужно
Главное за день
Сегодня день рождения празднуют
  • Олександр Ємець
    Олександр Ємець
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді
  • Іван Рибак
    Іван Рибак
    суддя Київського апеляційного суду