Секретна служба перевіряє жарт Маска про замах на Байдена та Гарріс

10:04, 20 вересня 2024
Секретна служба США розпочала розслідування щодо мільярдера Ілона Маска.
Секретна служба перевіряє жарт Маска про замах на Байдена та Гарріс
Джерело фото: REUTERS
Слідкуйте за найактуальнішими новинами в наших групах Facebook та Telegram.

Секретна служба США розпочала розслідування щодо американського мільярдера Ілона Маска після його «жартівливого» допису в соціальних мережах, який стосувався можливого замаху на президента Джо Байдена та віцепрезидентку Камалу Гарріс. Про це повідомляє Bloomberg.

Секретна служба підтвердила, що проводить перевірку, щоб встановити, чи становить мільярдер загрозу для американських високопосадовців. У відомстві зазначили, що записи про відповідний твіт зібрані в рамках правоохоронної діяльності, але їхній зміст не розголошується для збереження конфіденційності розслідування.

Bloomberg нагадує, що погрози на адресу президента чи віцепрезидента є кримінальним злочином у США, за який передбачено значний штраф або до п'яти років ув'язнення.

«Агентству відомо про публікацію Ілона Маска в соціальних мережах. Як правило, ми не коментуємо питання, що стосуються захисної розвідки. Проте ми можемо сказати, що Секретна служба розслідує всі загрози, пов’язані з нашими опікунами», – зазначив речник Секретної служби Нейт Геррінг.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Ростислав Шурма пояснив, чи скасують в Україні обіг готівки та що для цього треба
Ростислав Шурма пояснив, чи скасують в Україні обіг готівки та що для цього треба
Головне за день
Сьогодні день народження святкують
  • Світлана Мартьянова
    Світлана Мартьянова
    в.о. голови Франківського районного суду м. Львова
  • Іван Феєр
    Іван Феєр
    суддя Закарпатського апеляційного суду