В Естонії сподіваються побачити кроки щодо прийняття України до НАТО

12:07, 17 жовтня 2024
За словами міністра оборони Естонії, єдиною реальною гарантією безпеки для України є членство в НАТО.
В Естонії сподіваються побачити кроки щодо прийняття України до НАТО
Фото: 24tv.ua
Слідкуйте за найактуальнішими новинами в наших групах Facebook та Telegram.

Міністр оборони Естонії Ханно Певкур заявив, що країна сподівається побачити дії та подальші кроки щодо вступу України до НАТО, передає ВВС.

«Естонія завжди говорила, що єдиною реальною гарантією безпеки для України є членство в НАТО», - заявив Певкур перед початком зустрічі міністрів оборони країн НАТО в Брюсселі.

17 жовтня у Брюсселі також відбудеться засідання Ради Україна-НАТО на рівні міністрів оборони, у якому візьме участь Президент України Володимир Зеленський.

Нагадаємо, генеральний секретар НАТО Марк Рютте під час брифінгу 17 жовтня перед зустріччю міністрів оборони країн НАТО у Брюсселі заявив, що Україна буде членом НАТО.

Додамо, 16 жовтня Президент України Володимир Зеленський представив свій План перемоги у Верховній Раді. Перший пункт цього Плану – безумовне запрошення України до НАТО.

Володимир Зеленський 17 жовтня прибув до Брюсселю. Президент України  відвідає штаб-квартиру НАТО під час зустрічі міністрів оборони країн Альянсу. Також у Володимира Зеленського запланована спільна пресконференція з генсеком НАТО Марком Рютте.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Ростислав Шурма пояснив, чи скасують в Україні обіг готівки та що для цього треба
Ростислав Шурма пояснив, чи скасують в Україні обіг готівки та що для цього треба
Головне за день
Сьогодні день народження святкують
  • Світлана Старовойтова
    Світлана Старовойтова
    суддя Дніпровського районного суду міста Києва
  • Микола Шатерніков
    Микола Шатерніков
    суддя Господарського суду Харківської області