Екс-чиновника упіймали на великому хабарі (фото)

11:16, 26 вересня 2017
Викрито екс-чиновника, який за великий хабар «вирішував» земельні питання.
Екс-чиновника упіймали на великому хабарі (фото)
Слідкуйте за найактуальнішими новинами в наших групах Facebook та Telegram.

Співробітники прокуратури Харківської області спільними силами з працівниками Управління захисту економіки в Харківській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України, а також Слідчим управлінням Головного управління Національної поліції в Харківській області викрили екс-чиновника, який за 25 тис. доларів США брався «вирішити» земельне питання, повідомляє прес-центр прокуратури.

Підприємець, повідомив про намір взяти в оренду 2,5 га землі для створення на в'їзді до Харкова логістичного центру. Колишній начальник одного з відділів обласної державної адміністрації пообіцяв, що допоможе позитивно вирішити це питання за 25 тис. доларів. Він пропонував надати неправомірну вигоду працівникам міськради та міськвиконкому за виділення земельної ділянки.

Чоловіка затримали 25 вересня 2017-го, в момент передачі 655 тисяч гривень. Вирішується питання про оголошення йому підозри по ст. 27, ст. 15, ч. 3 ст. 369 КК України (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди посадовій особі, якщо неправомірна вигода надавалася службовій особі, яка займає відповідальне становище, або вчинені за попередньою змовою групою осіб).

На даний момент тривають слідчі дії.

«Судово-юридична газета» повідомляла, що силові структури викрили на неправомірній вигоді гендиректора держпідприємства і декількох його заступників.

Також стало відомо, що в Дніпропетровській області викрили на хабарі завкафедрою Криворізького економічного інституту.

Ростислав Шурма пояснив, чи скасують в Україні обіг готівки та що для цього треба
Ростислав Шурма пояснив, чи скасують в Україні обіг готівки та що для цього треба
Сьогодні день народження святкують
  • Світлана Хома
    Світлана Хома
    суддя Господарського суду Тернопільської області