Співбесіди з кандидатами на посаду члена Вищої ради правосуддя від З’їзду науковців-правників: ВІДОМІ ДАТИ

11:39, 31 березня 2023
Співбесіди з 11 кандидатами на єдину вакантну посаду члена ВРП відбудуться з 3 по 7 квітня.
Співбесіди з кандидатами на посаду члена Вищої ради правосуддя від З’їзду науковців-правників: ВІДОМІ ДАТИ
Слідкуйте за найактуальнішими новинами в наших групах Facebook та Telegram.

Етична рада 31 березня 2023 року оголосила дати співбесід з 11 кандидатами по квоті З’їзду представників юридичних вищих навчальних закладів та наукових установ на єдину вакантну посаду члена Вищої ради правосуддя.

Співбесіди відбудуться у наступні дати:

3 квітня

Хавронюк Микола Іванович - професор кафедри кримінального та кримінального процесуального права Національного університету «Києво-Могилянська академія»

Попович Тетяна Григорівна – учений секретар Науково-дослідного інституту приватного права і підприємництва ім. акад. Ф. Бурчака Національної академії правових наук. Фахівець з питань аграрного, екологічного, господарського права

Діденко Лариса Василівна – доцент кафедри цивільного і господарського права та процесу Міжнародного гуманітарного університету (Одеса). Фахівець з питань цивільного права та процесу.

Ковбас Ігор Васильович – доцент кафедри публічного права юридичного факультету Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича. Фахівець з питань адміністративного права, проблем публічних послуг, діяльності нотаріату.

4 квітня

Ковальчук Сергій Олександрович – завідувач кафедри кримінального процесу та криміналістики Івано-Франківського юридичного інституту Національного університету «Одеська юридична академія».

Радутний Олександр Едуардович – доцент кафедри кримінального права №1 Національного юридичного університету ім. Я. Мудрого. Фахівець з питань охорони комерційної та банківської таємниці, правового статусу штучного інтелекту

Харитонов Сергій Олександрович – завідувач кафедри кримінально-правової політики Національного юридичного університету ім. Я. Мудрого. Фахівець з питань теорії кримінального права та проблем військових злочинів.

Мельничук Наталія Олексіївна – професор кафедри трудового права та права соціального забезпечення КНУ ім. Т. Шевченка. Фахівець з питань трудового права.

7 квітня

Ульянова Галина Олексіївна – проректор з навчальної роботи Національного університету «Одеська юридична академія». Фахівець з питань захисту авторських прав та інтелектуальної власності.

Фелик Василь Іванович – ректор Київського університету інтелектуальної власності та права Національного університету «Одеська юридична академія». Спеціалізується на адміністративно-правовому забезпеченні діяльності Національної поліції.

Рожнов Олег Вікторович – доцент кафедри цивільного процесу Національного юридичного університету ім. Я. Мудрого. Є фахівцем в галузі цивільного судочинства та цивільного процесу.

Також, зазначимо, що доцент кафедри державного будівництва Національного юридичного університету ім. Я. Мудрого Олексій Лялюк та завідувач кафедри теорії та історії держави і права Чернівецького юридичного інституту Національного університету «Одеська юридична академія» Юлія Цуркан-Сайфуліна надіслали заяви про припинення участі у конкурсі.

Нагадаємо, що  з’їзд представників юридичних вищих начальних закладів та наукових установ відбудеться у Києві 21 квітня.

З повним списком кандидатів, що восени подали документи на участь у відборі члена ВРП, можна ознайомитися за посиланням

Зазначимо, що 16 березня Етична рада визначила також трьох кандидатів на посаду члена ВРП по квоті Президента.

Автор: В’ячеслав Хрипун

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій. 

Ростислав Шурма пояснив, чи скасують в Україні обіг готівки та що для цього треба
Ростислав Шурма пояснив, чи скасують в Україні обіг готівки та що для цього треба
Головне за день
Сьогодні день народження святкують
  • Дмитро Луспеник
    Дмитро Луспеник
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді, секретар Пленуму Верховного Суду
  • Олег Кравців
    Олег Кравців
    суддя Львівського окружного адміністративного суду
  • Любов Калініченко
    Любов Калініченко
    суддя Київського районного суду м. Одеси
  • Тетяна Гребенюк
    Тетяна Гребенюк
    член Ради суддів України, суддя Господарського суду Харківської області
  • Олена Істоміна
    Олена Істоміна
    суддя Східного апеляційного господарського суду