Денис Шмигаль пояснив, чому є важливим виділення 2,4 млрд на відновлення доріг прифронтових територій

17:10, 5 липня 2024
Прем’єр-міністр Денис Шмигаль зазначив, що гроші виділили для посилення обороноздатності та критичної логістики.
Денис Шмигаль пояснив, чому є важливим виділення 2,4 млрд на відновлення доріг прифронтових територій
Фото: КМУ
Слідкуйте за найактуальнішими новинами в наших групах Facebook та Telegram.

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль пояснив, чому є важливим виділення 2,4 млрд грн на відновлення доріг в прифронтових регіонах. Дороги використовуються для потреб Збройних Сил та для евакуації. Гроші виділили  для посилення обороноздатності та критичної логістики.

«Для посилення обороноздатності та критичної логістики Уряд уже виділив майже 2,4 млрд грн на відновлення доріг прифронтових територій. Це важливо для потреб наших військових, для гуманітарних вантажів, для евакуації поранених», — підкреслив Денис Шмигаль.

Також Шмигаль розповів, що Міністерству оборони, Міністерству енергетики та іншим міністерствам й відомствам доручили опрацювати питання обліку та розрахунків за спожиту електроенергію військовими формуваннями на Донеччині. Те саме буде стосуватися й інших прифронтових областей.

«Особливу увагу приділяємо фортифікаційним спорудам. Міністерству оборони доручаю невідкладно поінформувати Уряд про фінансування цього будівництва згідно із затвердженим графіком», — сказав глава уряду. 

 Шмигаль додав, що від початку року держава виділила 38 млрд грн на зведення захисних рубежів: «Треба максимально швидко і якісно використати ці кошти, бо від цього залежить життя бійців та наша обороноздатність».

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Ростислав Шурма пояснив, чи скасують в Україні обіг готівки та що для цього треба
Ростислав Шурма пояснив, чи скасують в Україні обіг готівки та що для цього треба
Головне за день
Сьогодні день народження святкують
  • Олександр Ємець
    Олександр Ємець
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді
  • Іван Рибак
    Іван Рибак
    суддя Київського апеляційного суду