Понад 2000 поправок подано до Державного бюджету на 2025 рік — Роксолана Підласа

10:51, 9 жовтня 2024
Наразі триває опрацювання поправок в бюджетному комітеті, після чого в кінці жовтня очікується голосування законопроекту в першому читанні.
Понад 2000 поправок подано до Державного бюджету на 2025 рік — Роксолана Підласа
Слідкуйте за найактуальнішими новинами в наших групах Facebook та Telegram.

Голова Комітету з питань бюджету Роксолана Підласа повідомила, що ухвалення бюджету на наступний рік наразі знаходиться на етапі розгляду поправок в бюджетному комітеті. Про це вона сказала в ефірі національного телемарафону.

«Ми звели таблицю. Бачимо, що народні депутати у цьому році подали понад 2000 поправок в державний бюджет, це десь на 400 більше, ніж в минулому році, і наступний тиждень ми будемо їх розглядати у комітеті з питань бюджету. Після цього, в кінці жовтня, планується розгляд в першому читанні в сесійній залі Верховної Ради і в кінці листопада – голосування в другому читанні і в цілому», - сказала вона.

Раніше ми писали, що Верховна Рада доопрацює законопроект, яким пропонується дати додаткове фінансування Державній судовій адміністрації.

Додамо, парламентський комітет з питань правової політики пропонує врахувати додаткові видатки на судову владу в розмірі 14,99 млрд грн.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Ростислав Шурма пояснив, чи скасують в Україні обіг готівки та що для цього треба
Ростислав Шурма пояснив, чи скасують в Україні обіг готівки та що для цього треба
Головне за день
Сьогодні день народження святкують
  • Володимир Бондарчук
    Володимир Бондарчук
    суддя Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області
  • Ілля Марущак
    Ілля Марущак
    суддя Господарського суду Чернівецької області