Володимир Зеленський заявив, що КНДР «фактично включилась» у війну проти України

19:46, 14 жовтня 2024
За словами Володимира Зеленського, рф планує залучити війська Північної Кореї у війну в Україні вже восени-взимку.
Володимир Зеленський заявив, що КНДР «фактично включилась» у війну проти України
Слідкуйте за найактуальнішими новинами в наших групах Facebook та Telegram.

Головне управління розвідки Міністерства оборони України має інформацію, що росія планує залучити КНДР до війни проти України. Про це повідомив Президент Володимир Зеленський.

«Була доповідь розвідок — Служби зовнішньої розвідки та ГУР щодо намірів росіян на осінь — зиму. Все доволі детально. Фактично включення у війну Північної Кореї», — заявив Глава держави.

За його словами, розвідники казали про відносини москви з деякими іншими країнами, які «інвестують у затягування війни». Окрім того, йшлося про відносини України з партнерами та ймовірні кроки, які можуть допомогти оборонятись і «попри все досягати результату».

Зеленський додав, що дав «конкретні завдання» Силам безпеки та оборони, уряду і дипломатам.

«Хоч би хто допомагав росії, будемо реагувати так жорстко, як треба для захисту України. Буде й відповідна наша робота з партнерами, щоб російські наміри не спрацювали. І це можливо. Саме так і буде», — сказав Президент.

Нагадаємо, раніше ми писали, що кілька тисяч військових із Північної Кореї проходять підготовку в рф. Їх можуть перекинути на фронт до кінця року. 

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Ростислав Шурма пояснив, чи скасують в Україні обіг готівки та що для цього треба
Ростислав Шурма пояснив, чи скасують в Україні обіг готівки та що для цього треба
Сьогодні день народження святкують
  • Юрій Сіренко
    Юрій Сіренко
    голова Черкаського апеляційного суду