Укрзалізниця оголосила про запуск в тестовому режимі повноцінних обідів на обраних поїздах. Як зазначається, меню гарячих страв у поїздах далекого сполучення було одним із найочікуваніших оновлень в сервісі УЗ.
Відтак, з цього тижня розпочинається тестування якісного харчування на деяких найдовших рейсах, а саме:
- № 351/352 Київ — Кишинів
- № 95/96 Київ — Рахів
- № 29/30 Київ — Ужгород
- № 4/3 Запоріжжя — Ужгород
Меню розробив український шеф-кухар Євген Клопотенко. Страви приготовлені та заморожені інноваційним способом, який забезпечує свіжість продуктів і дозволяє зберегти смак після розігрівання, зауважують в УЗ.
У провідників зазначених поїздів можна замовити:
- карпатські деруни;
- омлет із житомирських яєць;
- курку з подільською картоплею та овочами;
- кримськотатарський плов з яловичиною.
Вартість страв становить від 170 до 190 гривень.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.