В перший день ви побачите надзвичайну ефективність роботи Верховної Ради, — Руслан Стефанчук

17:45, 9 августа 2019
Радник Володимира Зеленського розповів про законопроекти, які будуть пріоритетними для нових нардепів
В перший день ви побачите надзвичайну ефективність роботи Верховної Ради, — Руслан Стефанчук
Следите за самыми актуальными новостями в наших группах в Facebook и Telegram.

«Закон про імпічмент Президента буде одним з перших законів, який, я сподіваюся, буде проголосований у цій Раді», — про це повідомив під час прес-конференції після засідання Підготовчої Ради Радник Президента України, №2 у списку політичної партії «Слуга народу» Руслан Стефанчук.

Також він окреслив основний ряд ініціатив, над якими вже працюють у президентській партії: «Ми напрацювали план законопроектних робіт. Туди ввійшли, в першу чергу, ті законопроекти, які Президент обіцяв, та які, нажаль, не були проголосовані попереднім скликанням Верховної ради. Крім цього, ми бачимо цілу низку законопроектів, які йдуть ще з Ради попереднього скликання».

Окрему увагу у «Слузі народу» планують приділити і внутрішній політиці парламенту. «Є великий блок законопроектів, який стосується реформи регламентних процедур. Ми зробимо все, щоб у парламенті більше не було депутатського спаму, затягувань, не носили більше купи паперів, а всі процеси перейшли на електронні носії», - пояснив Руслан Стефанчук.

Окремо він зазначив, що є також низка змін до Конституції України. Зокрема, там буде прописано нові підстави для припинення депутатських повноважень: «Прискоримо запровадження  ідентифікації депутатів та відповідальності за кнопкодавство та прогули».

«В перший день ви побачите надзвичайну ефективність роботи Верховної Ради», - пообіцяв Руслан Стефанчук.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що «Слуга народу» пропонує зменшити кількість комітетів ВР до 22.

Також стала відома точна дата першого засідання оновленої Верховної Ради.

 

Ростислав Шурма объяснил, отменят ли в Украине оборот наличных денег и что для этого нужно
Ростислав Шурма объяснил, отменят ли в Украине оборот наличных денег и что для этого нужно
Главное за день
Сегодня день рождения празднуют
  • Світлана Хома
    Світлана Хома
    суддя Господарського суду Тернопільської області